29 / 03 / 2024

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 



Avrupa’nın en hızlı büyüyen elektronik perakende şirketi MediaMarkt, sektördeki büyüme hedefi doğrultusunda yeni yatırımlarla büyümeye ve tüketicileriyle farklı lokasyonlarda buluşmaya devam ediyor. En yeni teknolojileri rakipsiz fiyatlarla tüketicilerine sunan şirket, aynı gün hem Bodrum hem de Çorlu’da 2 yeni mağaza açarak toplam mağaza sayısını 62’ye çıkarmış oldu. 

 MediaMarkt’ın Çorlu mağazasında 1760 metrekare satış alanı mevcut. 20 uzman personeliyle hizmet veren mağaza, MediaMarkt’ın Çorlu’daki ilk mağazası oldu.

Aynı gün ilk kez Bodrum’da açılan mağaza ise 17 personel ve 1142 metrekarelik satış alanı ile hizmet veriyor. Bodrumluların tüm elektronik ihtiyaçlarını karşılayan mağaza, son teknoloji uygulamalarla tüketicilere eşsiz bir deneyim sunuyor.

50 bine varan son teknoloji ürün ve 5 binden fazla aksesuar çeşidiyle ziyaretçilerini karşılayan mağazalarda, akıllı telefonlardan dizüstü bilgisayarlara, ultra HD televizyonlardan beyaz eşyaya kadar birçok ürün açılışa özel avantajlı alışveriş fırsatı sunuldu. 
 


Geri Dön