25 / 04 / 2024

MediaMarkt mağazaları

MediaMarkt mağazaları

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...

MediaMarkt mağaza sayısını 82’ye yükseltti!

Türkiye’de sektöründe açık ara bir numaralı marka olma yolunda yatırımlarına devam eden MediaMarkt, ülkedeki mağaza sayısını 82’ye çıkarttı.

MediaMarkt bir günde 2 mağaza açacak!

Mağaza yatırımlarını hız kesmeden sürdüren MediaMarkt İstanbul Vega ve NevÇarşı mağazalarını da hizmete açıyor.

MediaMarkt Türkiye genelindeki tüm mağazalarını kapatıyor!

MediaMarkt, koronavirüs salgını  nedeniyle önlem amaçlı ülke genelindeki tüm mağazalarını 22 Mart Pazar gecesinden itibaren kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

MediaMarkt mağaza sayısını 76'ya çıkardı!

MediaMarkt, aynı gün İstanbul’daki Hilltown ve Metropol AVM’de açtığı mağazalarla İstanbul’daki toplam mağaza sayısını 23’e, 27 şehirdeki mağaza sayısını ise 76’ya yükseltti.

MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasının açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda MediaMarkt, Türkiye’deki 74’üncü mağazasını da hizmete açtı.

MediaMarkt 69. mağazasını Emaar AVM'de açtı!

MediaMarkt yeni mağazasını Emaar Alışveriş Merkezi’nde açtı. MediaMarkt'ın yeni mağazasıyla toplam mağaza sayısı Türkiye’de 69’a ulaştı.

MediaMarkt Çorlu ve Bodrum'da mağaza açtı!

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı tüketici elektroniği perakendecisi olan MediaMarkt, Türkiye’deki liderlik hedefi ile başlattığı mağaza açılışları tüm hızıyla sürdürüyor. 

MediaMarkt, ülke genelindeki tüm mağazalarını hizmete açtı!

MediaMarkt Türkiye, bugün itibarıyla ülke genelindeki tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı.

MediaMarkt Türkiye genelindeki tüm mağazalarını kapatıyor!

MediaMarkt, koronavirüs salgını  nedeniyle önlem amaçlı ülke genelindeki tüm mağazalarını 22 Mart Pazar gecesinden itibaren kısa süreliğine kapatacağını duyurdu…

MediaMarkt yeni mağazasını İzmir'de açtı!

MediaMarkt, Türkiye’deki büyüme hedefleri doğrultusunda yatırım yapmaya devam ediyor. MediaMarkt, mağazalarına bir yenisini ekleyerek İzmir Hilltown AVM’de yeni mağazasını açtı…

Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, Türkiye’deki satış noktalarını genişletiyor. Barbeküleriyle, sağlıklı barbekü ve yeni bir barbekü kültürünü de yanında getiren Weber Stephen barbeküleri, Bimeks mağazalarında...

Batışehir Projesi'nin Cadde Dükkanları ve Mağazaları için ön talep toplanıyor!

EgeYapı Group, yaşama kapılarını açan “Avrupa' nın En İyi Karma Kullanım Projesi" ödüllü Batışehir Projesi’ nin “Cadde Dükkânları ve Mağazaları” için ön talep toplamaya başlıyor...

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talep süreci başladı!

Batışehir Cadde, dükkan ve mağazalarında ön talepler toplanmaya başladı. Projedeki ön talep süreci Emlak Konut GYO kararı ile tamamlanacak. Ardından, Dükkan ve mağazalar ihale yöntemi ile satışa sunulacak.

Quant Residince'de Ofis ve mağazalar satışa çıktı!

Quant Residence projesinde iş yerleri ve ofis katları satışa çıktı. Quant Residence'de mağazaların metrekare birim fiyatları 10 bin ila 15 bin TL arasında değişiyor.

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak?

Mall Of İstanbul AVM'de hangi mağazalar yer alacak sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 148 bin 840 metrekare kiralanabilir alana sahip olan Mall Of İstanbul AVM kapılarını bugün açtı....

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

MediaMarkt mağazaları Haberi

MediaMarkt mağazaları

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van’daki ilk mağazasını Van Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

MediaMarkt tarafından yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz son 1 haftada Türkiye'de iki mağaza açılışı yapan MediaMarkt böylece Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu hafta içinde Mersin'de de mağaza açılışı yapan MediaMarkt Türkiye, geçtiğimiz son 1 haftada iki mağaza yatırımı gerçekleştirdi.

MediaMarkt tarafından yapılan açıklamada, görüşleri yer alan MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, şöyle konuştu:

"8'i kadın olmak üzere 20 kişiye istihdam sağlayacağımız 1.310 metrekare büyüklüğündeki mağazamızda binlerce teknolojik ürünü Van ve çevresindeki teknolojiseverlerle buluşturacağız. Bu şekilde tüketicimiz, geniş mağazamızda ürünleri test ederek ve görerek almanın keyfini yaşayacak.

Biz teknolojiseverlere en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz ve bugün Van’daki ilk mağazamızın açılışına katılan Vanlı teknolojiseverler...