20 / 04 / 2024

MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van'daki ilk mağazasını hizmete açtı...



Yeni mağaza açılışlarına hız kesmeden devam eden MediaMarkt, Van’daki ilk mağazasını Van Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

MediaMarkt tarafından yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz son 1 haftada Türkiye'de iki mağaza açılışı yapan MediaMarkt böylece Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu hafta içinde Mersin'de de mağaza açılışı yapan MediaMarkt Türkiye, geçtiğimiz son 1 haftada iki mağaza yatırımı gerçekleştirdi.

MediaMarkt, Van daki ilk mağazasını hizmete açtı!

MediaMarkt tarafından yapılan açıklamada, görüşleri yer alan MediaMarkt Türkiye Operasyondan Sorumlu İcra Kurulu Üyesi (COO) Hulusi Acar, şöyle konuştu:

"8'i kadın olmak üzere 20 kişiye istihdam sağlayacağımız 1.310 metrekare büyüklüğündeki mağazamızda binlerce teknolojik ürünü Van ve çevresindeki teknolojiseverlerle buluşturacağız. Bu şekilde tüketicimiz, geniş mağazamızda ürünleri test ederek ve görerek almanın keyfini yaşayacak.

Biz teknolojiseverlere en iyi deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz ve bugün Van’daki ilk mağazamızın açılışına katılan Vanlı teknolojiseverler de bu hedefimize ilerlerken bizim en büyük destekçimiz olacak. Pandemi koşullarında dahi bizi yalnız bırakmayan Vanlılara teşekkür ederiz."

 

MediaMarkt mağaza sayısını 82’ye yükseltti!


Geri Dön