20 / 04 / 2024

MediaMarkt, ülke genelindeki tüm mağazalarını hizmete açtı!

MediaMarkt, ülke genelindeki tüm mağazalarını hizmete açtı!

MediaMarkt Türkiye, bugün itibarıyla ülke genelindeki tüm mağazalarını yeniden hizmete açtı.



MediaMarkt Türkiye, bugün itibarıyla Türkiye genelindeki tüm mağazalarını yeniden hizmete açarken, "Güvenle yine birlikteyiz" sloganıyla müşteriler, çalışanlar ve mağaza içinde birçok önlemi devreye soktu.

MediaMarkt Türkiye tarafından açıklamaya göre, koronavirüs salgınına karşı ülke genelindeki tüm mağazalarını 22 Mart 2020 gecesi itibarıyla hizmete kapatan MediaMarkt Türkiye, bu süre boyunca teknolojiseverlerin elektronik ürün ihtiyacını "mediamarkt.com.tr" ve çağrı merkezinden karşıladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bugünden itibaren Türkiye genelindeki tüm mağazalarını yeniden hizmete açan MediaMarkt Türkiye, müşterilerine 12.00-20.00 saatlerinde hizmet verecek.

MediaMarkt Türkiye, çalışanlarının ve teknolojiseverlerin sağlığını koruyarak, onların elektronik ürün ihtiyaçlarını konforlu bir biçimde karşılayabilmek için de "Güvenle yine birlikteyiz" diyerek çeşitli önlemler de aldı. Bu önlemler çerçevesinde mağaza içerisini tekrar tasarlayan MediaMarkt Türkiye, aldığı tedbirleri ise müşterileri, çalışanları ve mağaza içi olmak üzere 3 farklı ana başlık altında topladı. 

Bu kapsamda mağazada bulunacak müşteri sayısını, satış alanının onda biri olacak şekilde sınırlandıran MediaMarkt Türkiye, açılış ve kapanış saatlerini, mağaza giriş ve çıkış kapılarını ve alanlarını da bu doğrultuda yeniden düzenledi.

Maksimum müşteri sayısı mağaza içindeki uyarı panolarıyla belirtilirken, çalışma saatleri ve sağlık tedbiri uygulamaları da bu alanlarda bildiriliyor.

 


Geri Dön