24 / 04 / 2024

Bauhaus Türkiye 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını yeniden açıyor!

Bauhaus Türkiye 4 Mayıs'ta tüm mağazalarını yeniden açıyor!

Mağazalarını koronavirüs nedeniyle geçici süre ile kapatan Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü mağazalarını yeniden hizmete açıyor.



Bir süre önce ulusal çapta uygulanan koruyucu tedbir kapsamında Ankara 3, Bursa 1  ve İstanbul'da bulunan 5 mağazasını geçici kapatan Bauhaus Türkiye, 4 Mayıs 2020 Pazartesi günü mağazalarını yeniden hizmete açıyor.

Mağazalar belirli sürede Mayıs ayında 11:00-19:00 saatleri arasında hizmete verecek. Ayrıca Bauhaus Mağazaları açılmadan önce Bilim Kurulu ve diğer otoritelerin tavsiye ve kurallarına uygun olarak girişlerden bu yana satış alanları, reyonlar, kasa bölgeleriyle, sosyal katlar olmak üzere tüm alanlar ve alışveriş arabaları uzman ve profesyonel ekipler tarafından  dezenfekte ediliyor.

Mağaza girişlerinden bu yana iç alanlar, reyonlar  ve kasalarda izolasyon gereği ziyaretçiler arasında 2 metre sosyal mesafe olması amacıyla mağaza zeminleri başta olmak üzere görsel uyarı levhaları da hazırlandı. Bauhaus görevlileri denetimine devam edecek ve bu kurala uymayan ziyaretçilerini de ikaz ile uyaracak.

Bauhaus mağazalarındaki tüm görevliler maskelerini takacak, görevlilerin giriş ve çıkışlarda ateşleri ölçülmeye devam edecek. Ziyaretçilerin de maske takmış olması gerekiyor. Toplumsal hayatın sürdürülebilir olması ancak netleşen  kişisel ve kurumsal disiplinlere hepimizin tartışmasız uymasıyla mümkün kılınıyor.

Bauhaus Türkiye; 25 yıldan beri kurum kültürü olarak sahip olduğu değer ve disiplinlerin yaşanmakta olan “PANDEMİ “nedeniyle ülkede kalıcı kurallar haline getirilmesinden memnun olduklarını belirtiyor. Bauhaus, 4 Mayıs 2020 Pazartesi gününden itibaren bu dönemde her gün 11:00-19:00 saatleri arasında kapılarını açacak.


Geri Dön