28 / 03 / 2024

Boyner ve YKM Türkiye'deki tüm mağazalarını kapattı! 

Boyner ve YKM Türkiye'deki tüm mağazalarını kapattı! 

Boyner ve YKM, koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını 19 Mart 2020'den itibaren geçici olarak kapattıklarını duyurdu...



Boyner ve YKM, koronavirüs sebebiyle Türkiye'deki tüm mağazalarını geçici süreyle kapattığını duyurdu. 19 Mart'tan itibaren Boyner ve YKM mağazaları kapalı olacak.

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre, Boyner'in ardından 20'den fazla marka da benzer açıklamalarla mağazalarını geçici olarak kapattığını açıkladı.

Boyner’in resmi Twitter hesabından konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

-Dünyada ve ülkemizdeki Covid-19 salgını nedeniyle mağazalarımızda konuk ettiğimiz siz değerli müşterilerimizin, tüm çalışanlarımız ile aile ve sevdiklerinin sağlıklarını ve bu konudaki kaygılarını önemsiyoruz.

-Salgını yavaşlatma sorumluluğumuz çerçevesinde istihdam ve çalışan hakları konusunda her zamanki hassasiyetimizi koruyarak Türkiye’deki tüm Boyner ve YKM mağazalarımızı 19 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak kapatıyoruz.

İŞTE KAPANAN MAĞAZALAR

Beymen, Network, Karaca, Mudo, Roman, Twigy, Twist, Machka, Avva, Vakko, Yargıcı, Marks & Spencer, GAP, Samsonite, İpekyol, Tumi, B&G, Faik Sönmez, Efor, Altınyıldız ve Lufian gibi birçok marka mağazalarını geçici olarak kapattığını duyurdu. 


Geri Dön