24 / 04 / 2024

Medicana, İzmir'e Konak'tan giriyor!

Medicana, İzmir'e Konak'tan giriyor!

Medicana Sağlık Grubu İzmir'deki ilk hastanesini Konak'ta hayata geçiriyor. 36 bin 270 metrekare arsa alanına sahip olan hastane için zemin çalışmaları devam ediyor.




İstanbul, Ankara, Samsun, Konya ve Sivas'ta toplam 11 hastanesi bulunan Medicana Sağlık Grubu İzmir'deki ilk hastanesini Konak Mürselpaşa Bulvarı'nda hayata geçiriyor.


70 milyon dolarlık yatırımla yükselecek olan  İzmir  Medicana International 36 bin 270 metrekare arsa alanına sahip. 200 yatak kapasiteli olarak tasarlanan Medicana İzmir, İzmir’in en yoğun kullanılan ulaşım aksı üzerinde yer alacak.


Rasyonel Mimarlık tarafından tasarlanan Medicana İnternational İzmir'de zemin çalışmaları devam ediyor. İnşaatı kısa süre içerisinde başlayacak olan hastanenin alt katlarında poliklinikler, yükselen kule katlarında ise hasta odaları yer alacak. 


Medicana Sağlık Grubu hastaneleri:

Medicana International İzmir, Medicana International Ankara, Medicana Bahçelievler, Medicana Çamlıca, Medicana Anne - Çocuk, Medicana Samsun, Medicana Avcılar, Medicana Diş, Medicana Konya, Medicana Haznedar, Medicana Sivas.



Medicana, İzmir e Konak tan giriyor!


Medicana, İzmir e Konak tan giriyor!


Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön