19 / 04 / 2024

6000 mAh pil kapasiteli Huawei Nova Y70'e MediaMarkt'tan dev indirim! Böylesi görülmedi! 15 Ağustos 2022 fiyat listesi.

6000 mAh pil kapasiteli Huawei Nova Y70'e MediaMarkt'tan dev indirim! Böylesi görülmedi! 15 Ağustos 2022 fiyat listesi.

Huawei'in en yeni ve en sevilen akıllı cep telefonlarından biri olan Huawei Nova Y70'e MediaMarkt’tan  indirim geldi! Bu fırsat kaçmaz! Peki, MediaMarkt'ta Huawei Nova y70 fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...



Huawei'in en yeni ve en sevilen akıllı cep telefonlarından biri olan Huawei Nova Y70'e MediaMarkt’tan  indirim geldi! Bu indirimden faydalanmak için tek yapmanız gereken akıllı cep telefonunuzu MediaMarkt’ın resmi web sitesi üzerinden ya da MediaMarkt mağazalarından satın almak. Fiyatlar mağazalarda değişiklik gösterebiliyor.

Telefonun cam dış yüzeyi parmaklarınızın arasından akıyormuş gibi bir his verirken, kavisli kenarları telefona dramatik bir şekil veriyor. Çarpıcı Kristal Mavi, İnci Beyazı ve Gece Siyahı tasarımları, ışık ve gölgenin dansını renkli bir gösteriye dönüştürüyor! 

10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlenebilen Huawei Nova Y70'de dev indirim! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

HUAWEI nova Y70'in 6000 mAh pilinin yalnızca haftada iki kez şarj edilmesi gerekiyor. Hatta %5 şarj ile telefonunuzu 12 saat daha kullanabilirsiniz. Bu çok fazla özerklik! Desteğe mi ihtiyacınız var? 22.5W HUAWEI SuperCharge, sadece 10 dakikalık şarjla 3 saatlik video izlemeye yetiyor. 

HUAWEI 6,75 inç tam ekran ve 0,26 ekran gövde oranı ile HUAWEI nova Y70 size kaliteli bir deneyim sunuyor. Parlak ve akıllı ortam ışığı ayarlarıyla her açıdan keyif almaya ve bağlı kalmaya hazır olan cihaz, etkileyici bir AI (yapay zeka) üçlü kamera kurulumuyla piyasaya sürüldü. 

Uzak manzaraları, paha biçilmez portreleri veya zamansız etkileşimleri yakalamak için deklanşöre bir kez basmanız yeterlidir. 8 megapiksel ana kamera, her açıdan netlik ve ayrıntı için daha fazla ışık getiren mükemmel  f/1.8 sensörüyle dikkat çekiyor. 

Yüzde 5 şarjla 12 saat kullanılabilen Huawei Nova Y70'ye 2 bin TL indirim! 10 Ağustos 2022 fiyat listesi...

HUAWEI nova Y70, görüş alanınızı 120 dereceye kadar genişleten ve görüşünüzü devasa veya gerçekten geniş bir gökdeleni yakalamak için yükselen geniş açılı kamerası ile sizi normalde gördüğünüzün çok ötesine taşıyabilir. Cihazın 2MP derinlik lensi, yepyeni bir minyatür dünyayı öne çıkaran gerçekçi sanal 3D modeller oluşturmak için yeni ve geliştirilmiş bir algoritma ile çalışır. 

8MP selfie kamerası ve son teknoloji AI (yapay zeka) yazılımı, cildi pürüzsüzleştirir ve her zaman en iyi ışığın keyfini çıkarabilmeniz için temel özellikleri vurgular! Histen 9.1 ve HUAWEI SuperSound ses teknolojileri, şarkıları duygusal tonlara dönüştürür. Özel performansınız için bir çift kulaklık takın veya bir hoparlörü partinin hayatı haline getirin!

Peki, MediaMarkt'ta Huawei Nova y70 fiyatları ne kadar? İşte 15 Ağustos 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön