26 / 04 / 2024

Medikule fiyat!

Medikule fiyat!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

Başakşehir'de yer alan Medikule fiyat bilgisi kapsamında yer alan konutlardan 98 metrekarelik alana sahip olan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 230 bin TL'den başlangıç gösteriyor



Medikule projesi, Bahçetepe İstanbul içinde rezidans olarak yükseliyor. Medikule fiyat bilgileri kısmından önce projeden bahsedelim...


Medikule Rezidans Başakşehir'de Makro İnşaat, Akyapı, Emlak Konut GYO tarafından yükseliyor. Makro  Medikule Rezidans  içinde 2 kule bulunuyor. 


1.476 adet daireden meydana gelen Medikule Residence satılık konut tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak müşterilere sunuluyor. Projedeki 1+1'ler dinamik ve 2+1'ler urban olarak adlandırılıyor. 


Medikule fiyat!


Medikule fiyat listesi!

Medikule fiyat bilgisi kapsamında 98 metrekarelik alana sahip olan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 230 bin ile 300 bin TL arasında değişiyor. 


Medikule Başakşehir ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılarak vadelendirme yapılıyor. Medikule Başakşehir teslim tarihi Aralık 2014 olarak belirlendi.


Medikule Başakşehir Rezidans kapsamında sauna, buhar banyosu, yüzme havuzu, dinlenme alanları, fitness center, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Medikule Başakşehir ulaşım : Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Medikule Başakşehir iletişim

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön