25 / 04 / 2024

Medikule fiyatları! 220 bin TL'ye 1 oda 1 salon!

Medikule fiyatları! 220 bin TL'ye 1 oda 1 salon!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule

Medikule fiyatları kapsamında yer alan daire tiplerinden 1 oda 1 salon dinamik konutların fiyatları 160 bin TL 'den başlayarak 220 bin TL 'ye kadar yükseliyor



Medikule, İstanbul'un içinde Avrupa Yakası'nda Başakşehir Bahçeşehir Bölgesi'nde inşa ediliyor. Medikule fiyatları kısmından önce projeden bahsedelim. 


Medikule Rezidans projesi, Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans kuleleri olarak yükseliyor. Proje; Makro İnşaat ile Akyapı tarafından hayata geçiriliyor. 


2 rezidans kulesinden meydana gelen proje kapsamında  Medikule  kısmı dışında ayrıca 14 konut bloğu yer alıyor. Projede; 1.476 daire bulunuyor. 


Medikule Rezidans Bahçeşehir satılık daire tipleri 1 oda 1 salon dinamik ve 2 oda 1 salon urban daireler şeklinde tasarlandı. 


Medikule fiyatları!

Medikule fiyatları kapsamında yer alan 1 oda 1 salon dinamik konut tiplerinin fiyatları 160 bin TL'den başlıyor ve de 220 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Medikule Rezidans Bahçeşehir ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Medikule Rezidans Bahçeşehir kapsamında yüzme havuzu, oyun alanları, fitness center, spor alanları ile sauna bulunuyor. 


Medikule Rezidans Bahçeşehir adres : Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul


Medikule Rezidans Bahçeşehir iletişim

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr


projeye sor



Geri Dön