19 / 04 / 2024

Medikule İstanbul iletişim!

Medikule İstanbul iletişim!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de inşa edilen Medikule İstanbul iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...



Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığıyla hayata geçirilen Medikule İstanbul, 30 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Medikule İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Otel olarak tasarlanan bloğun residence bloğuna çevrilmesiyle yaşama geçirilen Medikule İstanbul projesi, Bahçetepe İstanbul projesinin etabı olarak yükseliyor. Medikule İstanbul iletişim bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.


Medikule İstanbul iletişim!


Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Medikule, 13 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00'da satışa çıkacak. Medikule İstanbul iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de, Olimpiyat Stadı'nın yanında inşa edilen Medi Kule İstanbul, 580 adet yaşam ünitesinden oluşuyor. Medikule İstanbul iletişim bilgilerine haberimizden yer veriliyor.


Medikule İstanbul iletişim!


Başakşehir Medikule İstanbul satışa çıkacak olan dairelerin fiyatları 172 bin TL'den başlayarak değişecek. Fiyatlar metrekare bazında 2 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Medikule İstanbul iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.


Medikule İstanbul iletişim! 

Telefon: 444 61 71

Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön