25 / 04 / 2024

Medikule İstanbul'da 172 bin liraya 1+1! Resmen satışta!

Medikule İstanbul'da 172 bin liraya 1+1! Resmen satışta!

Firma: Makro & Akyapı Ortak Girişimi

Proje: Medikule Rezidans

İstanbul Avrupa Yakası Sağlık Kenti, Olimpiyat Köyü ve Tema Park'ın hemen karşı tarafında inşa edilen ve Makro İnşaat ile Akyapı ortaklığı ile konumlandırılan Medikule İstanbul resmen satışa çıktı...



Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilen ve İstanbul Avrupa Yakası Sağlık Kenti, Olimpiyat Köyü ve Tema Park'ın hemen karşı tarafında yer alan Medikule İstanbul projesi Bahçetepe İstanbul projesinin bir etabı olarak yükseliyor. Giriş Kayaşehir'in ardından Medikule İstanbul etabının da satışa çıktığı Bahçetepe İstanbul karma bir proje olarak yükseliyor. 


Bahçetepe İstanbul'un arsa alanı 81 bin 910 metrekare olarak belirlendi. Projede alanları 62 metrekare ile 247 metrekare arasında değişen 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut seçenekleri bulunuyor. 


Medikule İstanbul etabında ise sadece 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri bulunuyor. 


Medikule İstanbul projesi Bahçetepe İstanbul projesinin rezidans bloğu olarak yükseliyor. Projenin Medikule bölümü 30 katlı 2 bloktan oluşuyor.


Medikule İstanbul fiyatları!


Projede metrekare birim fiyatı 2 bin 200 liradan başlıyor. 1+1 konutların fiyatları ise 172 bin TL'den başlıyor.


Bahçetepe İstanbul projesinde; yüzme havuzu, sauna, fitness center, buhar odası, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark ve alışveriş alanları bulunuyor.


Yeni açılan Başakşehir metro hattına da çok yakın mesafede konumlandırılan proje, Başakşehir'de hayata geçiriliyor. Medikule İstanbul, Kayaşehir'in girişi Olimpiyat Stanı'nın yan tarafında yükseliyor.


Medikule Adres: Olimpiyat Stadı Yanı, Kayaşehir Girişi Başakşehir/ İstanbul

Medikule Telefon: 444 61 71

Medikule Web Adresi: www.bahcetepeistanbul.com.tr


Melek GÜNER/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön