29 / 03 / 2024

Medipol Çamlıca Hastanesi açıldı!

Medipol Çamlıca Hastanesi açıldı!

İstanbul Medipol Üniversitesinin Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezleri arasında yer alan “Çamlıca Hastanesi” hizmete girdi.



Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun yeni gururu olan “İstanbul Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi” açıldı.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Üsküdar Çamlıca’da 13 bin metrekare kullanım alanına sahip olan Medipol Çamlıca'da, ilk etapta 19 ayrı branşta hizmet verilirken yakın zamanda branş sayısı da 60’a tamamlanacak.

Genel yoğun bakım ile yeni doğan yoğun bakım ünitelerinin de yer aldığı hastanede ayrıca ileri teknolojiye sahip 6 ameliyathanesi, gelişmiş tanı ve tedavi üniteleri ile donatılan 100 yatak kapasitesi, yüksek kalite standartlarında radyoloji ve laboratuvar hizmetleri ile kapsamlı acil servis hizmetleri bulunuyor. Medipol Çamlıca Hastanesinde 350’yi aşkın personel görev yapacak.

YİĞİTBAŞI: 3000 YATAKLI HASTANELERİMİZ YOLDA

Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun yatırımları hakkında açıklamalar yapan Medipol Mega Hastaneler Kompleksi Medikal Direktörü Prof. Dr. Gazi Yiğitbaşı, Medipol'ün yakın dönemde yaklaşık olarak 3000 yataklı yeni sağlık merkezlerini vatandaşların hizmetine sunacağını açıkladı. Yenibosna'daki Nisa Hastanesinin yatak kapasitesinin yapılacak ek bina ile 400'e ulaşacağını belirten Yiğitbaşı, Medipol Mega Hastaneler Kompleksi bünyesinde 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin, Esenler'de ise 70 yataklı ikinci Esenler Medipol Hastanesinin yolda olduğunu söyledi. Acıbadem semtinde yüksek konforlu 300 yataklı hastanenin temelinin atıldığını ve bir buçuk yıl sonra hizmete açılacağını da söyleyen Yiğitbaşı, Kadıköy Göztepe'de E-5 Karayolu kenarında 1000 yataklı dev bir hastanenin yanı sıra 600 yataklı Kavacık Hastanesinin proje aşamasında, 70 yataklı Pendik Hastanesinin ise inşaat sürecinde olduğunu belirtti. Son olarak  Ankara  Medipol Üniversitesi ve üniversite hastanesi hakkında açıklamalar yapan Yiğitbaşı, yeni üniversitenin önümüzdeki sene öğrenci kabul edeceğini, 500 yataklı üniversite hastanesinin ise önümüzdeki dönemde hizmete sunulacağını belirtti.


TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SAĞLIK KOMPLEKSİ: MEDİPOL MEGA

Sağlık ve eğitim alanında uzman kadrosu, güçlü araştırma merkezleri ve fiziki altyapısı ile her geçen gün büyüyen Medipol Eğitim ve Sağlık Grubunun 2012'de hizmete sunduğu Medipol Mega Hastaneler Kompleksi ise Türkiye’nin en büyük özel sağlık yatırımı olma özelliğine sahip. İstanbul Medipol Üniversitesi ile yaptığı eğitim iş birliğinden sonra Üniversite Hastanesi olarak hizmet vermeye başlayan Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, bünyesinde Genel Hastane, Onkoloji Hastanesi, Kalp-Damar Cerrahisi ve Diş Hastanesi olmak üzere 4 farklı hastaneyi barındırıyor. Yakın dönemde hizmete açılacak olan 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesini de bünyesinde barındıracak olan Medipol Mega Hastaneler Kompleksi; halihazırda 515 yatak kapasitesi, 140 yoğun bakım ünitesi, 260 poliklinik odası, 25 ameliyathanesi ve 58 anabilim/bilim dalı ile dev bir sağlık üssü durumunda. Hastanenin akıllı sistemlerle donatılmış teknolojik altyapısı, hasta odaklı üstün hizmet yaklaşımı ile bütünlendi. Medipol Mega Hastaneler Kompleksi, sahip olduğu modern mimari, akıllı bina teknolojisi ve ileri tıbbi donanımı ile hem ulusal hem de uluslararası arenada önemli bir referans merkezi haline geldi.
 


Geri Dön