25 / 04 / 2024

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle ve Prens Harry ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacak.



Dünyanın her hareketlerini yakından takip ettiği İngiliz Kraliyet Ailesi'nin en yeni üyesi Meghan Markle eleştiri oklarının hedefi oldu.

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, Prens Harry ve Meghan Markle'ın ani bir şekilde aldıkları taşınma kararı tartışma konusu oldu. İngiliz Kraliyet Ailesi, bu kez taşınacakları evin masraflarıyla gündeme geldi.

Meghan Markle, yeni doğacak bebeğini 'akvaryum'a benzettiği sarayda büyütmek istedi. Ailenin ünlü Kensington Sarayı'ndan taşınıp Windsor'da Kraliçe Elizabeth'in hediye ettiği Frogmore Kır Evi'ne taşınacağı öğrenildi.

 Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

Kensington Sarayı

 

Malikanenin yerinin güvenliği daha az bir bölgede olması nedeniyle taşınmanın masraflı olacağı ifade ediliyor. Frogmore'daki malikane için koruma ve güvenlik hizmetleri dahil ilk yıl içerisinde 5 milyon sterlin (33 milyon 552 bin TL) harcanacağı düşünülüyor.

Meghan Markle ve Prens Harry saraydan taşınacak!

Frogmore Kır Evi

 

Güvenlik ve koruma hizmetlerinin devlet tarafından ödenmesi ve halkın cebinden çıkması İngiliz halkını öfkelendirdi. Pek çok kişi Kraliyet Ailesi'nin abartılı düğün ve güvenlik masraflarına tepki gösterdi.


Geri Dön