20 / 04 / 2024

Meghan Markle'ın Los Angeles'taki evi 1.8 milyon dolara satışta!

Meghan Markle'ın Los Angeles'taki evi 1.8 milyon dolara satışta!

Meghan Markle'ın Prens Harry ile evlenmeden önce Los Angeles'ta yaşadığı evi satışa çıkarıldı. Ev için 1.8 milyon dolar (Yaklaşık 10 milyon TL) isteniyor...



Amerikalı oyuncu ve model Meghan Markle'ın Prens Harry ile evlenmeden önce Los Angeles'ta yaşadığı evi satışa çıkarıldı. Daire için 1.8 milyon dolar (Yaklaşık 10 milyon TL) isteniyor.

Meghan Markle şuan eşi Prens Harry ile Frogmore Cottage'da yaşasa da Sussex düşesi olmadan önce Los Angeles'ta 4 oda ve 3 banyolu bir evde yaşıyordu.

NTV'de yer alan habere göre; Düşesin Los Angeles'ın Hancock Park muhitinde yer alan evi 4 oda, 3 banyolu bol güneş alan bir daire özelliği taşıyor. 

Meghan Markle ın Los Angeles taki evi 1.8 milyon dolara satışta!

Meghan Markle'ın evi, metal mutfak eşyalarıyla donatılmış bir mutfak, gri ve beyaz fayanslı lüks banyolar ve sanat eserleriyle dolu duvarlardan oluşuyor. 

Açık nötr tonları tercih ettiği görülen düşesin Toronto'daki evi de sıcak beyaz, krem ve gri renklerinin baskın olduğu bir tasarıma sahipti.

Kraliyet muhabiri Corlyn Durrand'ın ocak ayında Elle dergisine verdiği bilgilere göre; Düşes, Prens Harry ile yeni Windsor evlerinde de aynı renkleri kulanıyor.

Ünlüler köylerden ev alıyor!

Prens Harry ve Düşes Meghan'ın ev tadilatı 2,4 milyon sterline mal oldu! 


Geri Dön