26 / 04 / 2024

Ünlüler köylerden ev alıyor!

Ünlüler köylerden ev alıyor!

Büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. Oyuncular şehirlerdeki yaşamlarını bırakıp, köylere yerleşiyor.



Oyuncular arasında şehirlerden köylere göç trendi hızla artıyor. Bir çok ünlü köylerden ev satın alarak oraya yerleştiler. Posta Gazetesi ünlülerin şehirden köylere göçleri derledi. İşte o haber...

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, bir süre önce İzmir-Urla'ya bağlı Barbaros köyünde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı.Çift, 400 bin liralık değere sahip arsaya ev yaptırmayaı planlıyor.

Ünlüler köylerden ev alıyor!

Oyuncu İsmail Hacıoğlu bu yıl yer aldığı projelerden elde ettiği kazancı gayrimenkule yatırdı. Oyuncu, Marmaris'te bir köyden 180 bin TL'ye ev satın aldı. Evinin bahçesinin bir bölümünü tarlaya çevirmeyi planlayan  Hacıoğlu sebze mevye yetiştirecek. 

Ünlüler köylerden ev alıyor!
Demet Evgar, Muğla'da eski bir köy evi satın aldı. 250 bin liraya aldığı evi restore ettirmek isteyen oyuncu, işlerinden fırsat buldukça soluğu orada almayı, stresini toprakla uğraşarak üzerinden atmayı planlıyor.

Ünlüler köylerden ev alıyor!
Burçin Orhon Kuşadası'nın Caferli köyünde köy evi satın aldı. Bir yandan dans sanatına yeni kuşaklar kazandırmayı hedefleyen okuluna ağırlık veren Orhon, bir yandan da satın aldığı köy evinin restorasyonuyla ilgileniyor.

Ünlüler köylerden ev alıyor!
Oyuncu Sinan Albayrak, dizisinin final yapmasının ardından soluğu Kaş’ta, kendi inşa ettiği at çiftliğinde aldı. Çiftliğinde atların yanı sıra keçiler, güvercinler ve köpekler de var.

Ünlüler köylerden ev alıyor!
Oyuncu Atilla Saral, yaşadığı villayı ve lüks vipini satıp Ege'ye yerleşti. Asos ile Küçükkuyu arasında bir arazi satın alan Saral sevgilisi İnvi Türkay ile 15 metrekarelik bir konteyner ve 20 metrekarelik bir karavanda yaşıyor. 

Ünlüler köylerden ev alıyor!
Yılmaz Erdoğan 2014 yılında yerleştiği Muğla-Köyceğiz'de hem doğal hayatın tadını çıkarıyor, hem de projelerini gerçekleştiriyor. 2014’ten beri yaşadığı çiftliğini film platosu haline getiren Yılmaz Erdoğan, 'Ekşi Elmalar' ve 'Tatlım Tatlım' filmlerini burada çekti.


Geri Dön