26 / 04 / 2024

Ünlülerin köy hayatı

Ünlülerin köy hayatı

Büyük şehirlerden köylere göç trendi hızla yayılıyor. Oyuncular şehirlerdeki yaşamlarını bırakıp, köylere yerleşiyor.

İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı açıklandı: Önce Eminönü'nde, sonra Kadıköy'de girişler ücretli olacak!

İstanbul'un 'zirve saatte' trafik yoğunluğunu azaltmayı hedefleyen 'İstanbul Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı' kapsamında Eminönü ile Kadıköy'e girişlerin ücretli olması planlanıyor. İşte ayrıntılar..

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Altın şaha kalktı! Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları

Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün şaha kalktı. 1900 doların altına kadar gerileyen ons altın bugün 1903 dolardan işlem görüyor. Kıyıda köşede, yastık altında 1 gramı bile olan yaşadı! Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 23 Ağustos Çarşamba altın fiyatları.

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, üç depremde de yıkılmayan binayı inceledi ve binalarda kullanılan yöntemi İstanbul'da da hayata geçirileceğini söyledi. Depremde hayat kurtaran yöntem İstanbul'a geliyor! Eski binalar artık yıkılmayacak!

Gümüş yatırımcıları dikkat! Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüşü olanlar hemen baksın!

Son dakika gümüş fiyatları yukarı yönlü hareketine devam ederken analistlerden  gümüş yatırımcılarına uyarı geldi. Gümüş Tesla gibi patlayabilir! Kıyıda köşede gümüş olanlar hemen baksın!

Altın resmen kasıp kavurdu! Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! 4 Ağustos 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın dördüncü işlem gününde yukarı yönlü hareketine devam ediyor. Altın resmen kasıp kavurdu. Kıyıda köşede 1 gram altınınız bile varsa hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları 4 Ağustos 2022...

Tek-Art İnşaat Club Zigana Tatil Köyü'nü Aydın Ünlüer Turizm'e devretti!

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde yer alan  Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 354 bin 243 Euro+KDV bedelle Aydın Ünlüer Turizm'e sattı. 

Tek-Art İnşaat Antalya'daki Club Zigana Tatil Köyü'nü satıyor! 

Tek-Art İnşaat Antalya Kemer'de Beldibi Mahallesi'nde bulunan Antalya Club Zigana Tatil Köyü'nü 29 milyon 520 bin Euro'ya Aydın Ünlüer Turizm Gıda Tic. Ve San. A.Ş.'ye satıyor. 

Mehmet Akif Alakurt şehir hayatını bıraktı, köye yerleşti!

Şehir hayatını terk edip, köy hayatını tercih eden oyuncu Mehmet Akif Alakurt, 3 dönümlük arazisinde bağ bahçe işleriyle uğraşıyor.

Akşehir Gölü’nün kıyısındaki taşınmazlara yönelik düzenleme!

AKP’nin Meclis’e sunduğu 12 maddelik “torba teklif” köylülerin 70 yıl sonra mağdur olmasına neden oldu. Rayiç bedel üzerinden satışı yapılan arazilerde yaşayan köylü, evlerini boşalttı. 

Salda Gölü'nde kıyıdan 500 metre geriye ahşap üniteler yerleştirildi!

Burdur'da "Türkiye'nin Maldivleri" olarak anılan Salda Gölü'nde, ziyaretçilerin günlük ihtiyaçları için yapılan ahşap üniteler, doğal dokuya zarar verilmemesi amacıyla kıyıdan yaklaşık olarak 500 metre geriye yerleştirildi.

Ünlülerin konutta yeni gözdesi 'Bodrum' oldu!

Ünlülerin gayrimenkulde son gözdesi Bodrum oldu. Tatil yerlerinin başında gelen Bodrum, her yıl ünlü akınına uğruyor. Bu yaz birçok ünlü Bodrum'dan ev satın aldı...

Ünlülerin köy hayatı Haberi

Ünlülerin köy hayatı

Oyuncular arasında şehirlerden köylere göç trendi hızla artıyor. Bir çok ünlü köylerden ev satın alarak oraya yerleştiler. Posta Gazetesi ünlülerin şehirden köylere göçleri derledi. İşte o haber...

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk ile modacı eşi Nihan Buruk, bir süre önce İzmir-Urla'ya bağlı Barbaros köyünde 2 bin 800 metrekarelik arsa aldı.Çift, 400 bin liralık değere sahip arsaya ev yaptırmayaı planlıyor.

Oyuncu İsmail Hacıoğlu bu yıl yer aldığı projelerden elde ettiği kazancı gayrimenkule yatırdı. Oyuncu, Marmaris'te bir köyden 180 bin TL'ye ev satın aldı. Evinin bahçesinin bir bölümünü tarlaya çevirmeyi planlayan  Hacıoğlu sebze mevye yetiştirecek. 


Demet Evgar, Muğla'da eski bir köy evi satın aldı. 250 bin liraya aldığı evi restore ettirmek isteyen oyuncu, işlerinden fırsat buldukça soluğu orada almayı, stresini...