20 / 04 / 2024

Mehmet Ellibeş Gölcük'teki dönüşüm hakkında bilgilendirdi!

Mehmet Ellibeş Gölcük'teki dönüşüm hakkında bilgilendirdi!

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kent Konseyi 30'ncu Yürütme Kurulu Toplantısına katılarak Gölcük hakkında genel değerlendirmelerde bulundu.



Gölcük Kent Konseyi'nin daveti üzerine 30. Yürütme Kurulu toplantısına katılan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; 'Öncelikle herkese sevgi ve saygılarımı iletiyor, çalışmalarınızda baş anlar diliyorum. Tüm samimiyetimle Gölcük için göstermiş olduğunuz samimi çalışmalarınızla gurur duyuyorum. Her platformda, her kulvarda, her toplantıda Kent Konseyinin bir marka değeri olduğunu net olarak hissediyorum. Gözlemlerim ve yaşadığım örneklerle de sabit olarak ifade etmek istiyorum. 


DESTEKÇİSİYIM 

"Bu bağlamda sizin samimi çalışmalarınızın yanında olmamız kadar doğal bir şey yoktur. Birbirimize şeffaf olup soralım, öğrenelim yanlışlarımızı birlikte düzeltip doğrularımızın da daha başarılı olabilmesi adına desteklerimizi Gölcük adına verelim istiyorum Bugüne kadar bu böyle gitti inşallah bundan sonra da böyle gidecektir' dedi. Gölcük Kent Konseyinin her zaman yanında ve destekçisi olduğunu belirterek, ilçede başlatılan Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında Gölcük Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyelerini bilgilendirdi. 


Mavi Kocaeli Gazetesi


Geri Dön