20 / 04 / 2024

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.



Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde belediye hizmetlerinin aksamadan yürümesi için büyük çaba harcayan Başkan Mehmet Fatih Güven, esnaflarla bir araya geliyor, yapılacak hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunuyor. Fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuşmak için pazar esnafı ile buluşan Başkan Güven'e AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet İlker Çitil, AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kırbıyık, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve müdürlerle çok sayıda pazarcı esnafı katıldı. Kapalı pazar yeri projesi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, "Biliyorsunuz Afşin'imizin yaklaşık 10 yıldır devam eden pazar yeri sorunu vardı. İlçemizin kronikleşen bu sorununa adeta neşter vuran yeni pazar yeri inşaatına başladık. İnşallah projemiz kasım ayında tamamlanarak hizmetinize girecek. İlçemize yakışan bir tesis kurmanın sevincini yaşıyoruz" dedi. AK Parti Milletvekili Mehmet İlker Çitil, "Güven başkan gerçekten güzel işler yapıyor. Kendisiyle gurur duyuyoruz. Bunun gibi hizmetlerin sayısı daha artacaktır. Buna eminiz" diye konuştu. 


CADDELERİ SÜSLÜYOR 

Başkan Güven ve beraberindekiler, 3 bin metrekarelik sebze ve meyve pazar yeri, 3 bin metrekarelik süt ve süt ürünleri pazarı ve idari bina inşaatları ile otopark ve sosyal donatıları birlikte gezerek yerinde incelemelerde bulundu. 


Geri Dön