19 / 04 / 2024

Mehmet Gür'den Murat Kurum değerlendirmesi!

Mehmet Gür'den Murat Kurum değerlendirmesi!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, Emlak Konut GYO eski Genel Müdürü Murat Kurum’un Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na atanmasıyla ilgili değerlendirmede bulundu.



Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür,  Emlak Konut GYO eski Genel Müdürü Murat Kurum’un Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na atanmasıyla ilgili görüşlerini paylaştı. Gür, yeni dönemle kentsel dönüşümde imar barışında, yeni yatırımlar konusunda hızlı ve etkin çözümler alınacağını söyledi.

 

''Hızlı ve etkin çözümler üreteceğine inanıyorum''

Yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev alan Murat Kurum’u tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum. Emlak Konut Yatırım Ortaklığı’nda yürüttüğü çalışmalarla başarılı olmuş, sektörün içinden gelen sektörün gelişimine büyük katkı sunmuş, sorunların çözümünde önemli görevler üstlenmiş donanımlı ve başarılı bir isim. Bundan sonra da imar barışından kentsel dönüşüme yeni projeler ve yeni yatırımlar konusunda hızlı ve etkin çözümler üreterek kararlar alacağına, sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın mimarı olduğu ''Güçlü Türkiye yolunda'' katkılar sunacağına inancımız tam.
 


Geri Dön