26 / 04 / 2024

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu Üsküdar'da yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...



MEHMET KALYONCU KİMDİR? 

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu dan yeni şirket! 

Mimar ve iş insanı Mehmet Kalyoncu, Kalyon Holding’de Yönetim Kurulu Üyesi olmasının yanı sıra İstanbul Yeni Havalimanı projesinde de İcra Kurulu Üyeliği görevine devam ediyor. Mehmet Kalyoncu aynı zamanda GYODER Yönetim Kurulu Başkanı. 

Gaziantep'te doğan Mehmet Kalyoncu, İlk ve orta öğretimini İstanbul’da bitirdi ve Ümraniye Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. Kalyoncu, lise eğitiminin son senesinde Oxford Üniversitesi St. Hugh’s College tarafından gerçekleştirilen akademik programa katıldı ve bu program için kabul edilen ilk Türk öğrenci oldu. Üniversiteyi İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nde bitiren Mehmet Kalyoncu, üniversite eğitiminin ardından Kalyon Holding’in iştiraklerinde farklı kademelerde görevlerde bulundu. 

Kalyoncu iş hayatının yanı sıra üniversite yıllarından beri sivil toplum kuruluşlarıyla da yakından ilgili olan Kalyoncu, pek çok göreve sahip. Hasan Kalyoncu Üniversitesi’nin kurucu vakfı olan Gaziantep Eğitim ve Hizmet Vakfı’nın da Mütevelli Heyeti Üyesi olan Kalyoncu, Türkiye Tasarım Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığ görevlerine devam ediyor. 

MURATHAN KALYONCU KİMDİR? 

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu dan yeni şirket! 

Kalyon Holding’in genç kuşak yöneticilerinden olan Murathan Kalyoncu, Bilfen Çamlıca Anadolu Lisesi’nden sonra; Londra’da yer alan Regents Üniversitesi’nde İşletme eğitimi aldı. Murathan Kalyoncu, Lisans öğreniminin yanı sıra katıldığı çeşitli eğitim programları ve stajlarla Uluslararası Satın Alma ve Finans Yönetimi alanlarında uzman hale geldi. Çalışma hayatına, İngiltere’de yaşadığı dönemde dünyanın önde gelen finans kuruluşlarından biri olan Dome Capital’de başlayan Kalyoncu, bir süre burada çalıştı ardından yurda dönerek 2020 Ağustos tarihinden itibaren Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi oldu.
 
Murathan Kalyoncu, Kalyon Venture Capital ve Kalyon Holding çatısı altında üstlendiği sorumluluklara ek olarak Young Guru Academy ve YGA Ortakları Vakfı bünyesinde gönüllü faaliyetlerde de bulunuyor. İngilizce ve Almanca bilen Murathan Kalyoncu müzik, atletizm ve kayakla yakından ilgili. 

2 GÜNDE 2 YENİ ŞİRKET 

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu, geçtiğimiz Salı günü de Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi'ni kurdu. Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. Şirket, gayrimenkul yatırımı ve ticaret alanlarında faaliyette bulunabilecek. Bu kapsamda; yurt içinde ve yurt dışında kendi adına resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat taahhüt işleri yürütebilecek. Aynı zamanda; Riva Beykoz Gayrimenkul Şirketi, yurt içinde ve yurt dışında her türlü gayrimenkul yatırımı yapabilecek ve bu amaçla gayrimenkul alabilecek, bunları işletebilecek, kiraya verebilecek, satabilecek. 

GAYRİMENKUL YATIRIMLARI TAM GAZ 

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi; gayrimenkul yatırımı ve ticaret alanlarında faaliyet gösterecek. Şirket, yurt içinde ve yurt dışında kendi adına resmi ve özel sektöre ait her türlü inşaat taahhüt işleri; toplu veya münferit konut, otel, motel, turistik tesis, çarşı, alış veriş merkezi, işyeri, fabrika, sınai tesisler, içme suyu tesisi, enerji üretim ve iletim hatları, alt yapı tesisleri, yer altı ve yer üstü inşaatları, ticarethane inşaatları yapabilecek. Aynı zamanda her türlü gayrimenkul yatırımı, gayrimenkul alımı, işletmesi işlerini sürdürebilecek. 

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Üsküdar'da 100 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. Şirket, Mimar Sinan Mah.Çavuşdere Cad. No:41a İç Kapı No:30 Üsküdar adresinde konumlanıyor. 

Kampüs Kentsel Proje Yatırımları İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu! 

Riva Beykoz Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön