24 / 04 / 2024

Sur Yapı'dan yeni şirket!

Sur Yapı'dan yeni şirket!

Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas yeni şirket kurdu. Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da kuruldu.



Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 36 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Elmas, Atilla Elmas ve Ziya Altan Elmas ortaklığında kuruldu. 

Sur Yapı ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeni bir yatırıma imza attı. Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas; Üsküdar'da yeni bir şirket kurdu. 

Sur Yapı dan yeni şirket!

Sur Yapı'yı 1992'de kuran Altan Elmas, sektörde öncü isimlerden olmayı sürdürüyor. Altan Elmas, 1986'da Işık Lisesi’nden, 1992'de de İTÜ Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Evli ve 3 çocuk babası olan Elmas, aynı zamanda Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde de mütevelli heyeti üyesi olarak görevde bulunuyor. 

Ufuk Elmas, Altan Elmas'ın kardeşi ve o da İTÜ İç Mimarlık Bölümü'nden mezun. Ufuk Elmas, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini üstleniyor. 

Altan Elmas'ın diğer bir kardeşi olan ve Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi'nin de ortağı olan Atilla Elmas ise Sur Yapı Yönetim Kurulu Üyesi. 

Sur Yapı dan yeni şirket!

Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi, her türlü inşaat taahhür işlerini hayata geçirebilecek. Şirlet, konut, iş yeri ve ticarethane inşaatları hayata geçirerek, satışını yapabilecek. Kendi hesabına arazi ve arsalar da alabilecek olan Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi, kendi gayrimenkullerinde ya da başkalarının arsa ve arazilerinde kat katşılığı binalar inşa edebilecek. 

Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi konusu:
a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerine kat karşılığı binalar yapmak,....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Adres:

Burhaniye Mah.Burhaniye Abdullahağa Cad.No:21/1 Üsküdar

Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön