28 / 03 / 2024

Altan Elmas yeni şirket

Altan Elmas yeni şirket

Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas yeni şirket kurdu. Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da kuruldu.

Altan Elmas: İlk evini alacaklar için uygun kredi imkanı sağlanmalı!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, inşaat sektöründe geçtiğimiz yılı değerlendirirken, 2024'e dair beklentilerini anlattı. Elmas, konuta erişimin artırılması için özellikle ilk evini alacaklara uygun kredi beklentileri olduğunu söyledi.

KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu! 

KONUTDER’de üç dönemdir başkanlık görevini üstlenen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, görevini FerYapı Yönetim Kurulu Başkanı Ramadan Kumova'ya devretti. KONUTDER'in yeni başkanı Ramadan Kumova oldu.

Hasar büyük: Türkiye'de 1 milyon yeni konuta ihtiyaç var!

6 Şubat günü büyük deprem yaşayan 10 vilayet büyük bir enkaza dönüşürken Ekonomim.com köşe yazarı Sadi Özdemir köşe yazısında Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas'ın değerlendirmelerini kaleme aldı.

Konut satış rakamları dibi görmüştü! KONUTDER Başkanı Altan Elmas tek tek açıkladı

KONUTDER Yönetim Kurulu başkanı Altan Elmas, 2022 konut satış rakamlarını yorumlayarak, öngörülerini aktardı. İşte detaylar…

Sur Yapı'dan yeni şirket!

Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas yeni şirket kurdu. Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da kuruldu.

Galatasaray’ın Riva projesinde fikir ayrılığı: Burak Elmas yeni yol haritasını çizecek!

Galatasaray'ın Riva projesinde fikir anlaşmazlıkları yaşanmaya başladı. Başkan Burak Elmas, 500 milyon Türk Lirası alıp süreci tamamlamayı hedeflerken bazı üyeler ise gelirin 1.5 milyar Türk Lirası olabileceğini ön görüyor.

Sur Yapı'dan yeni proje atağı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Sur Yapı'nın projelerini ve Sur Yapı’nın patronu Altan Elmas'ın sektörle ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in 'İstanbul’da 6 projeyle yola devam, Antalya’da 70 binlik şehir kuruyoruz' başlıklı yazısı... 

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı olarak bugüne kadar 127 projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2022'ye yeni bir sektörde turizm alanında çok özel bir projeyle girdiklerini vurguladı.

Altan Elmas'tan Nureddin Nebati'ye tebrik mesajı!

KONUTDER Başkanı Altan Elmas,  Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine atanan Nebati için tebrik mesajı yayınladı. 

Altan Elmas: Konut sektörü en büyük ihracat yapan sektörlerden biri!

Unico Sigorta “Sektörlerin Geleceği-Fırsatlar ve Riskler” webinarına katılan Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, konut sektörünün pandemi döneminden nasıl etkilediğini anlattı.

Konutta stok azaldı, talep arttı!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Başkanı Altan Elmas, konutta stokların azaldığını ve yeni konut talebinin arttığını söyledi.

Altan Elmas: Konuta yabancı ilgisi sürüyor!

TUİK 2021 Nisan ayı konut satışı verilerini değerlendiren Konutder Yönetim Kurulu Başkanı ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, ''Maliyet artışı, yüksek faiz ve döviz kuru satışları sınırlandırıyor'' diye konuştu.

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Altan Elmas yeni şirket Haberi

Altan Elmas yeni şirket

Sur Tatil Evleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 36 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Elmas, Atilla Elmas ve Ziya Altan Elmas ortaklığında kuruldu. 

Sur Yapı ve Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, yeni bir yatırıma imza attı. Altan Elmas, Ufuk Elmas ve Atilla Elmas; Üsküdar'da yeni bir şirket kurdu. 

Sur Yapı'yı 1992'de kuran Altan Elmas, sektörde öncü isimlerden olmayı sürdürüyor. Altan Elmas, 1986'da Işık Lisesi’nden, 1992'de de İTÜ Mimarlık Bölümü'nden mezun oldu. Evli ve 3 çocuk babası olan Elmas, aynı zamanda Bezmialem Vakıf Üniversitesi'nde de mütevelli heyeti üyesi olarak görevde bulunuyor. 

Ufuk Elmas, Altan Elmas'ın kardeşi ve o da İTÜ İç Mimarlık Bölümü'nden mezun. Ufuk Elmas, Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğini üstleniyor. 

Altan Elmas'ın...