26 / 04 / 2024

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı olarak bugüne kadar 127 projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, 2022'ye yeni bir sektörde turizm alanında çok özel bir projeyle girdiklerini vurguladı.



Sur Yapı olarak bugüne kadar 127 projeyi hayata geçirdiklerine dikkat çeken Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Milletimize konut, ticari gayrimenkuller, AVM, ofis ve enerji sektöründeki 30 yıllık deneyimimizle pek çok yaşam alanı kazandırdık. Yalnızca fiziksel olarak değil, trendlerin doğrultusunda onlarca proje gerçekleştirdik. Senelerin getirdiği bilgi birikimimizin yanı sıra sahayla kurduğumuz güçlü bağ, her zaman bize doğru yolu gösterdi. Pandemi koşullarında da durmaksızın çalışıyoruz” açıklamasında bulundu.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; 2022'ye yeni bir sektörde turizm alanında çok özel bir projeyle girdiklerinin altını çizen Altan Elmas, “Yeni nesil tatil trendine uygun ve paylaşım ekonomisi taleplerini karşılayan Sur Yapı Tatil Evleri Projesi'nin lansmanını yapacağız. Lansman öncesi dönemde indirimli satışlarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, çalışmalarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“2019 yılında Avrupa Köln'de açılışını yaptığımız Sur Yapı Avrupa merkez ofisimizi pandemi boyunca açık tuttuk, diğer yandan turizm sektöründeki ilk yatırımımız olan Tatil Evleri Projesi'ni geliştirdik, yeni yatırımlara start verdik. Antalya - Kepez'de, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiyoruz. Projemizde 93 bloktan oluşan 6 bin 417 konutun bulunduğu ilk etapta Haziran 2020'de yaşam başladı ve diğer etaplarda çalışmalar devam ediyor. 2022 yılı içerisinde de teslimlerimiz devam edecek. Projenin diğer etapları olan Sur Cadde ve Turkuaz'ın teslimleri 2022 içinde gerçekleşecek. Proje, dünyanın dört bir yanından ilgi odağı oldu. Projemizin tüm fonksiyonlarını yurtdışındaki hem yabancı hem de Avrupalı Türkler ile paylaşıyoruz. Almanya satış ofisimiz ve dijital kanallar üzerinden gerek yabancı yatırımcılar gerekse de Avrupalı Türklerle güçlü bir iletişim ağı kurduk. Döviz kurlarında yaşanan artışların avantajlarından Avrupalı vatandaşlarımız ve yabancıların yararlanmasını sağladık, sağlıyoruz.” 

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

2021 ile ilgili değerlendirmelerde yapan Altan Elmas, "Kısaca özetlersek; pandemiye rağmen Şehir Konakları, Sancaktepe Lavander, Sultanbeyli Gölbahçe, Ispartakule Bahçeyaka ve Antalya Projesi'nin ilk etabını teslim ettik. Son bir - iki yıl içinde teslim ettiğimiz daire ve dükkan sayısı 3500'i geçti" dedi.

Sur Yapı Tatil Evleri lansman için gün sayıyor!

AVM yatırımları devam ediyor

AVM sektöründe ise faaliyetlerine devam ettiklerini dile getiren Altan Elmas, "Metrogarden, Axis Kağıthane, Axis İstanbul ve Bursa'daki Marka AVM'de halkımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. İstanbul'da Anadolu ve Avrupa yakasında yeni projeler olacak. Antalya'da mevcut arazide yeni bir projeye start vereceğiz. Excellence, YeşilMavi, Topkapı Evleri, Bahçeyaka Projelerimizde satışlar sürüyor. Yine taahhüt projelerimiz de devam ediyor. 2022 yılı içerisinde Koşuyolu'nda Excellence, Maltepe'de YeşilMavi, Topkapı'da Topkapı Evleri projelerini teslim edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 


Geri Dön