19 / 04 / 2024

Mehmet Melih Halefoğlu'na 500 bin dolarlık ev davası!

Mehmet Melih Halefoğlu'na 500 bin dolarlık ev davası!

İşadamı Mehmet Melih Halefoğlu'na bir süre önce anlaşmalı olarak boşandığı Sabiha Ebru Güresin tarafından boşanma protokolünde yer alan, müşterek çocukları için 500 bin dolar değerindeki evi almadığı gerekçesi ile alacak davası açıldı.



Eski eşi, "Boşanma protokolünde taahhüt ettiği 500 bin dolarlık evi almadı" diyerek işadamı Halefoğlu'nu mahkemeye verdi.



İşadamı Mehmet Melih Halefoğlu'na bir süre önce anlaşmalı olarak boşandığı Sabiha Ebru Güresin tarafından boşanma protokolünde yer alan, müşterek çocukları için 500 bin dolar değerindeki evi almadığı gerekçesi ile alacak davası açıldı. Ocak ayında boşanan işadamı Mehmet Melih Halefoğlu (61) ile Sabiha Ebru Güresin (48) ikinci kez mahkemede karşı karşıya geldi. Güresin, müşterek çocukları için 500 bin dolar değerinde alınması gereken bir evin davalı tarafından alınmadığını iddia ederek çocuğunun haklarının korunması için dava açtı. Güresin'in avukatı, "Boşanmanın üzerinden 1.5 yıl geçmesine rağmen davalı ev alımı konusunda hiçbir şey yapmamıştır" dedi. Protokol gereği küçük oğluna ev alması için 10 yıllık bir süresinin olduğunu belirten Halefoğlu ise davanın reddini istedi. Boşanma kararında babanın müşterek çocuğa aylık bin 500, çocuk 23 yaşına gelinceye kadar anneye de aylık bin dolar nafaka ile aylık 7 bin lira ev kirası ödemesine hükmedilmişti. 


Sabah


Geri Dön