25 / 04 / 2024

Mehmet Özet konut kredilerine sınırlama getirilmesini değerlendirdi!

Mehmet Özet konut kredilerine sınırlama getirilmesini değerlendirdi!

Kayseri Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mehmet Özet, konut kredilerine sınırlama getirilmesini değerlendirdi. Mehmet Özet ebetteki konut kredilerinin sınırlandırılmasını vatandaş açısından doğru bir karar olarak buluyorum dedi...



Kayseri Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mehmet Özet, konut kredilerine sınırlama getirilmesini değerlendirdi. 


KAYSERİ Emlakçılar Odası Başkan Adayı Mehmet Özet, konut kredilerine sınırlama getirilmesini, "Ebetteki konut kredilerinin sınırlandırılmasını vatandaş açısından doğru bir karar olarak buluyorum, fakat sektör olarak baktığımızda, emlak ve inşaat sektöründe durma noktasına gelerek ciddi bir ekonomik krizin yaşanacağını düşünüyorum" diye değerlendirdi. 


KONUT kredilerinde sınırlandırmanın gelmesi ve aynı zamanda son dönemde Dolar'ın ve Euro'nun yükselmesiyle konut satışlarında ciddi manada bir durma ve beklentiye geçme yaşanmaktadır. diyen Mehmet Özet, "Ebetteki konut kredilerinin sınırlandırılmasını vatandaş açısından doğru bir karar olarak buluyorum fakat sektör olarak baktığımızda, emlak ve inşaat sektöründe durma noktasına gelerek ciddi bir ekonomik krizin yaşanacağını düşünüyorum" ifadesinde bulundu.


Anadolu'da Bugün Gazetesi 


Geri Dön