19 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki Adıyaman'daki dönüşümü takdir etti!

Mehmet Özhaseki Adıyaman'daki dönüşümü takdir etti!

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Adıyaman'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı  Mehmet Özhaseki, Adıyaman Belediyesi'ni de ziyaret etti.



 

Çeşitli açılış ve toplantılara katılmak için Adıyaman'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Adıyaman Belediyesi'ni ziyaret etti.

Adıyaman Belediyesi'nde yer alan habere göre, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile Belediye Meclis Üyelerimiz, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki ve beraberinde TBMM Başkanvekili ve Adıyaman milletvekili Ahmet Aydın, Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Adıyaman Milletvekilleri İbrahim Halil Fırat ve Salih Fırat, Vali Nurullah Naci Kalkancı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdoğan, bürokratlarımız, partililerimiz ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri kapıda karşıladı.

Daha sonra Başkanlık makamına geçen heyete sinevizyon eşliğinde belediye tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu, kentin 33 mahallesine de her türlü hizmeti eşit oranda yansıtmaya önem verdiklerini belirterek, “Bir yılda ortalama 75 kilometre yol asfaltlıyoruz. Altyapıda yetersiz olan su ve kanalizasyon eksikliklerini tamamladık. Belediye otobüslerimizin sayısını arttırdık. Taziyelerde her türlü hizmeti ücretsiz olarak veriyoruz. Adıyaman’da diğer illerden farklı olarak yaptığımız çalışmaların başında gece otobüslerimiz geliyor. Şehrin dışında bulunan 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kadar giden otobüslerimiz gece 23.00 ila sabah 06.00 saatleri arasında ücretsiz hizmet veriyor. Bunun yanında hastaneden taburcu olan ve arabası olmayan hastaları da biz evlerine götürüyoruz. Bunların yanında bir de kentsel dönüm çalışmamız var. İnşallah bakanlığınızın da destekleriyle bu projeyi hayata geçirip, Adıyaman’ın çehresini değiştireceğiz” dedi.

Siyasi geçmişinde Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı da bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanımız Özhaseki ise gerçekleştirdiği konuşmada, Adıyaman’ın gelişmesi, değişmesi ve modernleşmesi noktasında yapılan çalışmaları takdir etti.

BAKANIMIZ, KENTSEL DÖNÜMÜŞ ALANINI KAPSAYAN MAHALLELERİN MUHTARLARIYLA GÖRÜŞTÜ

Ziyaretin son bölümünde ise Çevre ve Şehircilik Bakanımız Mehmet Özhaseki, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ile birlikte Belediye Başkanlığı makamında, Mara ve Varlık Mahalleleri ile Musalla, Ulucami ve Alitaşı Mahallelerinin bir kısmını da kapsayan 61 hektarlık alanda gerçekleştirilmesi planlanan kentsel dönüşüm projesini içine alan mahallelerin muhtarlarıyla da bir araya geldi.


Geri Dön