26 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki: Belediyelere kiracılarınızdan kira almayın dedik!

Mehmet Özhaseki: Belediyelere kiracılarınızdan kira almayın dedik!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yaptığı açıklamada, "Belediyelere 'kiracılarınızdan kira almayın, su faturasını ödemezse de kesinti yok' dedik" dedi.



AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede AK Partili belediyelerin her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşın yanında olduğunu dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mehmet Özhaseki, partideki görevi gereği yeni tip koronavirüs salgınıyla mücadele sürecinde belediye başkanlarına 5'inci genelgeyi gönderdiklerini dile getirdi.

İller Bankası kesintilerinin durdurulmasının belediyelerin elini kuvvetlendirdiğini belirten Özhaseki, şu şekilde devam etti:

"Belediyelere 'kiracılarınızdan kira almayın, su faturasını ödemezse de kesinti yok' dedik. Tıbbi atık kutusu konulmasının talimatını verdik. Halka açık ortamlar, toplu taşıma araçları, hizmet binaları, çalışma ortamları sıklıkla steril hale getirilecek dedik. Emlak vergisi yok dendi. Belediyelerimiz, Vefa Sosyal Destek Grupları ile birlikte halka hizmet noktasında çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Yaşlı ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımız dışarı çıkmasın diye alışveriş ihtiyaçları belediyelerimizce karşılanıyor. Ayrıca birçok belediyemiz ihtiyaç sahibi ailelere gıda, kişisel bakım, kolonya, çamaşır suyu, sabun ve maske gibi ihtiyaçlarını ücretsiz karşılıyor. Ak belediyelerimiz her zaman olduğu gibi bugün de vatandaşımızın yanında."

Koronavirüste iş yerlerine ilişkin kira sözleşmelerinin durumu!


Geri Dön