28 / 03 / 2024

Mehmet Özhaseki'den Ankaragücü'ne stat kirası jesti!

Mehmet Özhaseki'den Ankaragücü'ne stat kirası jesti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve Ankaragüçlü taraftarlarına büyük bir jest yaptı. Özhaseki, Göztepe maçı öncesi stat kirasını kendi cebinden karşılayacağını ifade etti.



Spor Toto Süper Lig'in 17'nci haftasında oynayacağı Göztepe maçını,  Ankara  Yenikent Stadyumu'nun zeminindeki problemler nedeniyle Kayseri Kadir Has Stadyumu'nda oynamak isteyen MKE Ankaragücü, Türkiye Futbol Federasyonu'ndan (TFF) da bu konuyla ilgili olumlu bir geri dönüş aldı.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, Ankaragücü'nün kendi evinde oynaması gereken bir maçı fiziksel koşulların olumsuzluğu nedeniyle Kadir Has Stadyumu'nda oynayacağının bilgisini alması üzerine nkaragücü'nden talep edilen stat kirasını kendisinin karşılayacağını açıkladı.

Ankaragücü'nün 1910 yılından bu yana boy gösterdiğini söyleyen Özhaseki, "Şehrimizin köklü kulübü Ankaragücü'nün Süper Lig'deki zorlu mücadelesini ilgiyle izliyorum. Ankaragücü bizim şehrimizin takımı ve şehir takımlarının anlamını çok iyi bilirim. Takımımızın kendi sahasında maç oynayamaması yeterince olumsuzluk oluşturuyor. Böyle bir dönemde yalnız olmadıklarını, Ankaragücü'nün yanında olduğumu göstermek adına bir jest yapmak istedim. Kulüp yetkililerine yardım önerimi kabul ettikleri ve şahsıma karşı gösterdikleri ilgi için de özellikle teşekkür ediyorum. Statla ilgili yaşanan gelişmeleri takip ediyorum. Ankaragücü'nün bu durumunun düzeltilmesi adına Eryaman Stadı'nın tamamlanması noktasında gerekli girişimlerde bulunacağımı ve yeni stat yapımı konusunda ve Ankara sporuna ve Ankaragücü'ne destek konusunda yerel seçimler sonrası önemli adımlar atacağımı da buradan taraftarlarımıza iletmek isterim" diye konuştu.


Geri Dön