27 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki'den oy yorumu!

Mehmet Özhaseki'den oy yorumu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada "Yüzde 60'lar civarında bir oy bekliyorum tüm Türkiye'den" dedi.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yeniden inşa çalışmaları devam eden Şırnak'ta, 24 Haziran'da yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimine ilişkin basın mensuplarına değerlendirmeler yaptı.

Geçmiş seçimlerde terör tehdidi altında bulunan bölgelerdeki seçmenlerin, 24 Haziran'da güvenle sandığa gidip gidemeyeceklerinin sorulması üzerine Özhaseki, bu konuda tehdit kalmadığını belirtti.

- "Şırnak'ta seçim olsun yüzde 99,9 alırız"

Seçimin sonucuna ilişkin tahmininin sorulması üzerine ise Özhaseki, şu şekilde konuştu:

"Yüzde 60'lar civarında bir oy bekliyorum tüm Türkiye'den. Özellikle terör bölgelerinde yapılan çalışmalarla nihayetinde kasımla referandum arasında 1,5 yıl ya var ya yok, çıkardım ben istatistiklerini yüzde 109'la yüzde 459 arasında arttı oylarımız. Müthiş bir artış var. Şimdi bu seçimlerde herkes bir kere daha görecek, aynı oranlarda yine yükseklik olacak. Yarın mesela Şırnak merkezde belediye başkanlığı seçimi olsun çok rahat alırız."

Bazı yerlerde oylarının düşük olduğuna ancak buna rağmen buradaki artışın yüksekliğine dikkati çeken Mehmet Özhaseki, "Şırnak'ta seçim olsun yüzde 99,9 alırız." dedi. 


Geri Dön