19 / 04 / 2024

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Mehmet Özhaseki'den Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi!

''Ankara’da sürpriz projelerimiz var!'' AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda konuştu. ''Ankara’da sürpriz projelerimiz var'' diyen Özhaseki, Yenimahalle’ye kentsel dönüşüm müjdesi verdi.



AK Parti’nin  Ankara  Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, Sami Efendi Külliyesi’nde gerçekleşen AK Parti Yenimahalle İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, salondaki katılımcıların “Ankara’ya hoşgeldin Sayın Başkanım” sloganlarına Özhaseki, “Yeni gelmedim Ankara’ya. Ben zaten Ankaralıyım, burada da yıllardır yaşayan bir kardeşiniz olarak 2000’li yıllardan itibaren evimiz vardı, her hafta buradaydık. Çocuklarım da burada okudu. Ankara’nın sokaklarını da karış karış bilirim. Bunu da herkes bilsin” diye konuştu.

''Yerinde dönüşüm olacak''

Ankara için yatırım atağı başlatacaklarını kaydeden Özhaseki, şu açıklamalarda bulundu: “Şimdiye kadar o kadar çok proje yapıldı ki yapanlardan Allah razı olsun. Hiç kimseyle kötü bir işimiz olamaz. Kötü bir şey de söyleyemeyiz zaten. Ankara’da çok güzel projelerle halkın önüne çıkacağız. Ankara’da insanların aklından geçip de ‘şunlar da yapılsaydı’ dedikleri ne varsa inşallah o projelerin içinde göreceksiniz. Bire bir tarih verip, önümüzdeki 5 yıl içerisinde tek tek yerine getireceğiz. Yenimahalle’nin kentsel dönüşüme ihtiyacı var, bir uçtan başlanması icap ediyor. Allah izin verirse önümüzdeki dönemde bu mahallede bunu göreceksiniz. Yerinde dönüşüm olacak. Kimseyi dışarıya götürmeyeceğiz. Çok cüzi incitmeyen bir rakamla, burada herkesin evlerini yenileyeceğiz.”


Geri Dön