19 / 04 / 2024

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul bayilik vermeye başladı!

Mekan Gayrimenkul, Türkiye'de bayilik açmak isteyen emlak danışmanlarının taleplerini değerlendirmeye başladı. 



Mekan Gayrimenkul Emlak Ofisi, Türkiye'de il ve ilçelerden gelen emlak danışmanının bayilik taleplerini değerlendirmeye başladıklarını açıkladı. Kontrollü ve karlı bir büyüme hedefleyen Mekan Gayrimenkul  Türkiye’de sınırlı sayıda bayilik verecek.

Mekan Gayrimenkul,  kendilerinden bayilik almak isteyen girişimcilerin bir takım koşulları yerine getirmesini talep ediyor. Buna göre söz konusu aday danışmanların işletmelerinin en az 60 metrekare alana sahip olması, ofislerinde lavabo bulunması  ve işletmelerinin en az iki bölümden oluşması gerekiyor. Ayrıca açılacak olan bayilerde Mekan Gayrimenkul tabelası da kullanılması zorunlu tutuluyor.

Tüm bunlara ek olarak aday danışmanlarının, bayilik açacakları bölgede emlak faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olması ve bölge halkıyla iyi bir iletişimde olması gerekiyor. 

Mekan Gayrimenkul Emlak bayilik almak isteyen danışmanların karşılaması gereken yatırım maliyeti pek çok farklı faktöre göre değişiklik gösterdiğinden, bayilik almak isteyen girişimcilerin detaylı bilgi sahibi olabilmek için Mekan Gayrimenkul ile iletişime geçmesi gerekiyor.

Mekan Gayrimenkul bayilik avantajları neler? 

Mekan Gayrimenkul’den  bayilik alan girişimciler sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliğine girerek itibarlı bir iş sahibi olma fırsatından yararlanabiliyorlar. İşlerinde bağımsız oldukları gibi gayrimenkul sektörünün ülkemizdeki potansiyeli sayesinde yatırımlarını hızlı bir şekilde geri kazanabiliyorlar.

Aylık yüksek kazanca ulaşan bayiler denenmiş ve başarısı kanıtlanmış iş modeli sayesinde az riskli bir iş ve düşük maliyetle yüksek gelir elde etme olanağına sahip olabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul teknik altyapı ve Ar-Ge çalışmaları ile bayilerine en uygun hizmet koşullarını sağlıyor.  Aynı zamanda isabetli ekspertiz analizleri ile hem alım hem satım yapmak isteyen tüm müşterilerinin memnuniyetini maksimum düzeyde sağlıyor. 

Gayrimenkul sektörünün lider zincir markalarından biri olabilmek için tüm bayilerinin başarılı çalışmanın bilincinde olan Mekan Gayrimenkul, gerekli yönlendirmeler ile bayileri performanslarını artırmalarına katkıda bulunuyor. 

Mekan Gayrimenkul her geçen gün hizmet verdiği yeni müşterilerle büyümeye devam ediyor ve sektörün öncü markalarından biri olmak için aralıksız çalışıyor.

Mekan Gayrimenkul emlak bayilik destekleri neler?  

Mekan Gayrimenkul emlak danışmanlarına bölge koruması sağlıyor. Bayilik alan danışmanlar bölgede yaşadıkları herhangi bir sorun karşısında girişimcilerin yanında oluyor. Mekan Gayrimenkul ek olarak danışmanlarına, verdiği destekle sektörel rekabette avantajlı bir konum elde etme şansı tanıyor. 

Ayrıca Mekan Gayrimenkul bayilerin gerektiğinde danışabilecekleri bir kadro ile tüm sorunlarına kısa sürede çözüm üretiyor ve müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutabilmeleri için marka merkezi olarak tüm desteği sağlıyor.

Mekan Gayrimenkul bayiliklerle büyüyor!
 


Geri Dön