25 / 04 / 2024

Mekan Gayrimenkul şube

Mekan Gayrimenkul şube

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. Mekan Gayrimenkul bayilik vererek büyümesini sürdürüyor.

Gayrimenkul sahipleri 2024’te çok kazanacak!

Banka faizleri ve döviz kurunun artmasıyla ülke genelinde gayrimenkul satışlarının durma noktasına geldiğini, ama 2024’ün ikinci çeyreğinde gayrimenkul piyasasının ikiye katlayacağını söyleyen Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Aytaç Feda, “Şimdi gayrimenkul alma zamanı” dedi.

Yaşar Gayrimenkul şube sayısını artırmayı hedefliyor

Kayseri’nin gayrimenkul işletmecileri arasında bulunan Yaşar Gayrimenkul ve Yatırım Danışmanlığı, yerelde başladığı şubeleşme çalışmasını ulusala taşıdığını açıkladı. Şu anda 4 kentte, 10 şubesi ve 107 çalışanı olan Yaşar Gayrimenkul, 2024 senesinde İzmir, Antalya ve Bursa’da da şube açacak.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ofisi açılırken nelere dikkat edilmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlak ofisi açacak girişimcilere nasıl bir yol izlemeleri gerektiğini madde madde anlattı.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Köyden kentlere göç jeotermal seracılıkla engellenebilir mi?

Mekan Gayrimenkul Emlak Genel Müdürü Tahir Köstek, son günlerde Balıkesir Gönen'de hızlanan jeotermal seracılıkla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konya'da 17.3 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Konya Şube Müdürlüğü, Konya'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 17 milyon 300 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Yozgat'ta 12.3 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Toprak Mahsulleri Ofisi Yerköy Şube Müdürlüğü mülkiyeti Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü mülkiyetindeki, Yozgat ili, Yerköy ilçesinde yer alan 9 gayrimenkulü  12 milyon 334 bin 400 TL'ye satıyor...

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Mekan Gayrimenkul dijital yatırımlarına hız veriyor!

Uzun yıllardır emlak piyasasında başarılı işlere imza atan Mekan Gayrimenkul, dijital yatırımlarına hız vererek iki yeni emlak sitesini hizmete sundu. 

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Mekan Gayrimenkul'den emlaksatiyor'da ilan yayınlayacaklara özel fırsat!

Türkiye’nin en kolay emlak portalı olan Emlaksatiyor, uzun zamandır geliştirdiği güçlü  alt yapısı harita üzerinde ilan arama özelliğiyle ve çalışma ekibiyle her geçen gün büyümesiyle emlak sektöründe “satma” ve “kiralama” konusunda ön plana çıkıyor.

Mekan Gayrimenkul şube Haberi

Mekan Gayrimenkul şube

Mekan Gayrimenkul Emlak Bayilik alan girişimcilerimiz sektörde marka bilinirliği yüksek olan bir marka ile işbirliği yaparak itibarlı bir iş sahibi olma imkanı yakalayabiliyorlar. İşlerinde bağımsız oldukları gibi gayrimenkul sektörünün ülkemizdeki potansiyeli ile yatırımlarını hızlı bir şekilde geri kazanabiliyorlar.

Aylık tatmin edici bir gelire ulaşan bayilerimiz denenmiş ve başarısı kanıtlanmış iş modeli sayesinde az riskli bir iş ve düşük maliyetle yüksek gelir elde etme olanağı bulabiliyorlar. Teknik altyapımız ve AR-GE çalışmalarımız sayesinde bayiler için en uygun hizmet koşulları sunuluyor. Aynı zamanda isabetli ekspertiz analizleri ile hem alım hem satım yapmak isteyen tüm müşterilerin memnuniyeti maksimum düzeyde tutuluyor. Mekan Gayrimenkul gayrimenkul sektörünün lider zincir markalarından biri olabilmek için tüm bayilerin başarılı olmasının gerektiğinin bilincinde davranıyor ve gerekli yönlendirmeler ile bayilerimizin performanslarını artırmalarına katkı sağlıyor. Her...