17 / 04 / 2024

Meksa Yapı Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

Meksa Yapı Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

Ankara’nın son yıllarda adı sıkça duyulan şirketlerinden Meksa Yapı, yoluna emin adımlarla devam ediyor. 2020 yılını iki kat büyüme ile 25 milyon TL ciroya ulaşarak kapatmayı hedefleyen Meksa Yapı’nın kurucu ortakları Mimar Melih Keşoğlu ve Yüksek Mühendis Mehmet Sancak yeni dönem planlarını anlattı



Ankara’nın önemli markalarında Meksa Yapı, çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekonomist Dergisi’nde yer alan habere göre; 2020’yi 2,5 milyon ciro ile kapatmayı amaçlayan Meksa Yapı’nın kurucu ortakları Mimar Melih Keşoğlu ve Yüksek Mühendis Mehmet Sancak yeni dönem planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Müşterilerinize verdiğiniz hizmetlerden bahseder misiniz? 

Şirket olarak her şeyden önce hedefimiz bulunduğumuz sektörde hem perakende hem de proje müşterileri nezdinde kalite, çözüm üretme, doğru tercihe yönlendirme ve zamanında eksiksiz teslim etmede ilk akla gelen şirketlerden olmaktır. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetleri sırasıyla belirtmek gerekirse: proje ve tasarımdan başlayarak keşif, ölçülendirme, projelendirme, akılcı ve trend fikirler sunulması, ürün tedarik ve montajı, kaliteli işçilik ve satış sonrası hizmetler şeklinde sıralayabiliriz. Yapı sektöründe konut, ofis, otel projelerinde kullanılması gerekli kalite anlamında dünya çapında kendini ispatlamış tüm iç dekorasyon ürünlerinin sayış ve satış sonrası hizmetlerini gerekli tüm teknik bilgi katkıları yapılarak müşterilerimize sunmaktayız.

Yurtdışında büyüme hedefiniz nedir? 

Yurtdışı ülkelere direkt ihracat yaptığımız gibi dolaylı olarak Türkiye'de yer alan şirketlerle birlikte çalışarak da ihracat yapmaktayız. Özellikle Türki cumhuriyetler, Irak, Arap ülkeleri ile birlikte son dönemde küresel pazarda tedarik zincirlerinin değişmesi neticesinde Avrupa ve Amerika'da da çalışmaya başlamış olup, bu bölgelerde büyüme hedefindeyiz.

Sizce Başkent Ankara, ekonomi ve ticarette nasıl bir öneme sahip? 

Ankara'da ekonomik dalgalanmalara hızlı cevap alabiliyorsunuz. Ayrıca bulunduğu konum ve ekonomik yapısı sayesinde Türkiye’nin her bölgesine ulaşabilen güvenilir bir ticaret yapısına sahip.

Meksa, Afyonkarahisarlı yatırımcılara seminer verdi!


Geri Dön