23 / 04 / 2024

Meksika Merkez Bankası'ndan Bitcoin açıklaması!

Meksika Merkez Bankası'ndan Bitcoin açıklaması!

Meksika Merkez Bankası Başkanı Alejandro Diaz de Leon, Bitcoin'in yüksek risk barındırdığını dile getirerek, Bitcoin'i para birimi olarak görmediğini dile getirdi.



Meksika Merkez Bankası Başkanı Alejandro Diaz de Leon, Bitcoin'i bir para birimi ya da bir değişim aracı olarak görmediğini dile getirdi. Bitcoin'in değer gösterme performansının düşük olduğunu söyleyen Başkan, Bitcoin'in yüksek riskli bir yatırım olduğunu söyledi.

Meksika Merkez Bankası ndan Bitcoin açıklaması!

Bitcoin bu hafta içi 52 bin dolar seviyesinden çok sert düşerek 42 bin dolara kadar gerilemiş ve daha sonra 46-47 bin dolar bandında kalmıştı. 

Diaz de Leon, Bitcoin'i bir para biriminden çok değerli metallere benzettiğini de belirtti. "İnsanlar alım güçlerini kaybetmek istemezler. Günden güne yüzde 10 değişiklik gösteren bir alım gücü istenmez. Alım gücü konusunda volatilite istenen bir durum değil" şeklinde konuştu.

Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son durum ne oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön