28 / 03 / 2024

Melih Gökçek: Ağustosa kadar 3 bin 504 konutu da teslim edeceğiz!

Melih Gökçek: Ağustosa kadar 3 bin 504 konutu da teslim edeceğiz!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Büyükşehir Belediyesi tarafından başkentin dört bir yanında açılan dev rekreasyon alanlarının açılış konuşmasında 'Ağustosa kadar 3 bin 504 konutu da teslim edeceğiz' dedi.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Büyükşehir Belediyesi tarafından başkentin dört bir yanında açılan dev rekreasyon alanlarının ardından yeni birini daha hizmete sunduklarını ifade ederek, "Kuzey  Ankara  girişinde ‘Kuzey Yıldızı' adını verdiğimiz örnek bir rekreasyon alanını daha başkentlilerin hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.


Esenboğa Havalimanı yolu güzergahında oluşturulan rekreasyon alanının yeşil dokusu ve ışıl ışıl görüntüsüyle görenleri büyülediğini anlatan Gökçek, "Başkentin giriş kapısı olan bu bölge kısa süre öncesine kadar sağlıksız ve metruk gecekondulardan oluşan bir yerdi. Bir zamanlar yabancı konukların görmesinden utandığımız bu alan değişen çehresiyle şimdi kentimizin yüz akı örnek bir alan oldu" diye konuştu.  


Konut projelerinde birçok dava ile karşı karşıya kaldıklarını belirten Gökçek, "2013 yılında 8 bin 56 hak sahibi için kuraları çektik, 4 bin 552 vatandaşımıza konutlarını teslim ettik.  Bekleyen vatandaşlarımıza da şu müjdeyi veriyorum, ağustosa kadar 3 bin 504 konutu da teslim edeceğiz" ifadesini kullandı.



AA


Geri Dön