20 / 04 / 2024

Melikgazi Belediyesi 64 konutu bugün satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediyesi 64 konutu bugün satışa çıkarıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi Belediyesine ait olan 64 daire satışında sona gelindiğini söyledi.



Melikgazi Belediye Başkanı  Dr. Mustafa Palancıoğlu, mülkiyeti Melikgazi Belediyesine ait olan 64 daire satışında sona gelindiğini ve bugün gerçekleştirilecek olan ihale ile bayram da çifte bayram yapmak isteyenlere güzel bir imkan sunulduğunu belirtti.

Lüks, depreme dayanıklı ve son derece kullanışlı yeni yapım dairelerin aynı zamanda bir yatırım aracı olabileceğini dile getiren Dr. Mustafa Palancıoğlu, "64 daire sahiplerini bekliyor. 36 ay taksitli, depreme dayanıklı, her türlü konfora sahip olan bu daireler aynı zamanda birer mahalle mantığı ile çevresi ile bütünleşmektedir. Her türlü sosyal ve alt yapısı hazırdır. Çevre düzenlemesi ve otoparkları belediyemizce oluşturulmuştur" diye konuştu.

Bugün al yarın otur imkanı ile satışa sunulan dairelere yoğun ilgi gösterildiğini belirten Dr. Mustafa Palancıoğlu, dairelerin gezilmesine imkanı olduğunu ve örnek dairelerin bulunduğunu dile getirdi.

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, daire almak isteyenlerin belediyenin inter-net sayfasından daha fazla bilgi alabileceklerini de söyledi.


Geri Dön