19 / 04 / 2024

Melikgazi'yee Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü!

Melikgazi'yee Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.



Şehir içi güvenli, seri ve alternatif ulaşımına her zaman önem verdiklerini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü oluşturulduğunu söyledi.

5 mühendis ile 4 teknikerden oluşan yönetim birimi ve 45 ağır iş makinesi, 65 kamyon, hafif arazi araçları birlikte 212 işçisi ile kurulan Ulaşım Müdürlüğü Ufuk Arslan’ın müdür olarak atandığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, dünya da ulaşımın artık başlı başına bir hizmet sektörü olduğunu ve daha bilimsel çalıştığını kaydetti.

Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma verilen önem ve hassasiyetten dolayı yeni bir müdürlük oluşturulmasının çok anlamlı olduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç “Yol medeniyettir. Bu fikir ve ilke ile Melikgazi belediyesi olarak imar planlarında yer alan yolların açılmasına büyük önem veriyoruz. Yolları açtığımız yetmiyormuş gibi bu yolların sürekli bakım ve onarımını gerçekleştirerek güvenli ve seri ulaşımı sağlıyoruz. Sadece araç trafiğini değil yaya trafiği için özel yayalara yollar, geçişler ve bölümler oluşturuyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma verilen önem ve ciddiyetin bir ifadesi olarak ULAŞIM HİZLETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ adı altında yeni bir birim oluştururduk. Melikgazi de ulaşım bundan böyle daha bilgili, daha tecrübeli ve konusunda ihtisaslaşmış bir kadro ile ulaşım işleri yürütecektir. Birçok gelişmiş ülkelerde Ulaşım Mühendisliği bölümleri yer almaktadır. Ulaşım kendi başına artık ihtisaslaşmış bir kadro istemektedir” dedi.

Melikgazi Belediyesinin 2016 yılı bütçesinin 230 milyon TL olduğunu ve ulaşım bütçesinin ise 55 milyon ile bu bütçenin yaklaşık ¼ oluşturduğunu bildiren Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Ulaşıma verilen önemin bütçeden belli olduğunu sözlerine ekledi.


Kayseri Hakimiyet 2000



Haber Deniz Postası Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;



Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, şehir içi ulaşım ve alternatif yolların bağlantıları daha seri, bilimsel ve özerk yapılabilmesi için ULAŞIM HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ oluşturulduğunu söyledi. 

5 mühendis ile 4 teknikerden oluşan yönetim birimi ve 45 ağır iş makinesi, 65 kamyon, hafif arazi araçları birlikte 212 işçisi ile kurulan Ulaşım Müdürlüğü Ufuk Arslan'ın müdür olarak atandığını belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, dünya da ulaşımın artık başlı başına bir hizmet sektörü olduğunu ve daha bilimsel çalıştığını kaydetti.


Büyükkılıç "Yol medeniyettir. Bu fikir ve ilke ile Melikgazi belediyesi olarak güvenli, seri ve alternatif yollara devam imar planlarında yer alan yolların açılmasına büyük önem veriyoruz . Yolları açtığımız yetmiyormuş gibi bu yolların sürekli bakım ve onarımını gerçekleştirerek güvenli ve seri ulaşımı sağlıyoruz. Sadece araç trafiğini değil yaya trafiği için özel yayalara yollar, geçişler ve bölümler oluşturuyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak ulaşıma verilen önem ve ciddiyetin bir ifadesi olarak ULAŞIM HİZLETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ adı altında yeni bir birim oluştururduk." dedi.



Deniz Postası Gazetesi


Geri Dön