28 / 03 / 2024

Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklisi buraya koşun! Ünlü uzman 1 Ocak’ta ne kadar zam yapılacağını açıkladı

Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklisi buraya koşun! Ünlü uzman 1 Ocak’ta ne kadar zam yapılacağını açıkladı

TÜİK, bugün merakla beklenen temmuz ayı enflasyon rakamını açıkladı. Bunun sonucunda SGK uzmanı Özgür Erdursun memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak'ta ne kadar zam yapılacağını açıkladı. İşte detaylar…



TÜİK, merak ile beklenen Temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Bunun neticesinde tüketici fiyatları temmuz ayında % 2.37 artarken, yıllık enflasyon ise % 79.6 oldu. Bu rakamlar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak 2023’te ne miktarda zam yapılacağını açıkladı.

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, ilk olarak TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamına dair yorumlarda bulundu.

TÜİK temmuz ayı enflasyon oranı olarak % 2.37, yıllık enflasyon rakamını ise % 79.60 olarak açıkladı. Bağımsız kuruluş olan ENAGrup ise temmuz ayı aylık enflasyon oranını % 5.03 yıllık enflasyon oranını ise % 176 olarak duyurdu.

EYT konusunda da yaptığı açıklamalarla son derece dikkat çeken Sosyal Güvenlik Uzmanı ve İktisatçı Özgür Erdursun ise bugün bildirilen enflasyon rakamlarına dair resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan bir tweet paylaştı.

Enflasyon rakamının düşük olmasını önemseyen Özgür Erdursun, aralık ayında TÜİK tarafından açıklanan rakamların bu oranlarda çıkması durumunda yılbaşında memurlara ve emeklilere yapılacak zam oranı hakkında, "Temmuz ayı enflasyonu % 2.37. Aralık ayına kadar TÜİK enflasyonu aylık bu oranlarda açıklarsa memura, memur emeklilerine, SSK, Bağ-Kur emeklilerine 1 Ocak 2023’de % 15 zam(enflasyon farkı) verilir…"

Memur, memur emeklisi, SSK ve Bağ-Kur emeklisi buraya koşun! Ünlü uzman 1 Ocak’ta ne kadar zam yapılacağını açıkladı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön