26 / 04 / 2024

Menderes Türel İmeciklilere yol sözü verdi!

Menderes Türel İmeciklilere yol sözü verdi!

Korkuteli ilçesi İmecik Yaylası Şenlikleri’ne katılan Başkan Menderes Türel, İmeciklilere, yol ve su sözü verdi. Türel, “Su için çalışmalara başladık. Yolunuz ise gelecek yılki şenliklere kadar asfaltlanacak” dedi.




Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, İmecik Yaylası Şenlikleri’ne katıldı. Vatandaşların coşkuyla karşıladığı Türel, yaptığı konuşmada, İmecik’in en önemli iki sorununu çözme sözü verdi. Yapılacak olan hizmetler hususunda yerinde bizzat sorunu tespit ederek, çözümü konusunda ellerinden gelini yaptıklarını açıklayan Türel, “Köy konağının eksiklerini hemen tamamlayıp, hizmete sunacağız. En önemli sorunun su sorunu olduğunu biliyorum. Bununla ilgili DSİ Bölge Müdürümüz aramızda.


 Geçmişte atmış olduğumuz adımlarla çalışmalar başlatılmış durumda. Su ölçümleri hızla yapılıyor. Bu ölçümlerin bugünden yarına bitmesi yeterli değil. Ne kadar su var, bir senelik ölçümlerden sonra teknik tespitlerle ortaya çıkacak ve en hızlı şekilde yol haritamızı çizmiş olacağız” diye konuştu.

Yeterli su kaynağı bulunamadığı takdirde işin boyutunun büyüyeceğini açıklayan Başkan Türel, “Belki bir gölet yatırımı yaparak, su sorununu çözmek zorunda kalacağız. Bu büyük bir yatırım. Köklü çözüm için yapılması gerekiyor ise bunu da yapacağız ve su sorunu kalmayacak” dedi. 


YOL SORUNU ÇÖZÜLECEK

Türel, İmecik’in yol sorunuyla ilgili de müjde verdi. Yapamayacakları sözü vermediklerini belirten Başkan Türel, “Bir söz verdiysek gününde, zamanında Allah’ın izniyle başarırız. Su sorununu da hızlı bir şekilde çözeceğiz. Şimdiden İmecik’e hayırlı olsun. Tabi yol sorunu ayrı bir sorun. Canımız çukurlardan, tozlu yollardan geçmeden bu yaylaya gelmek istiyor. Bunu hak ediyorsunuz. Gelecek yılki şenliklere kadar yolunuz asfaltlanmış olacak. Bu size şenliklerinizin hediyesi olsun. Şimdiden hayırlı olsun” dedi. Şenliklerin Ağası Hamdi Sarıca, Başkan Menderes Türel’e plaket takdim etti.



Antalya Büyükşehir Belediyesi




Geri Dön