26 / 04 / 2024

Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe Türkiye'de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Türkiye'de otomobil pazarlarında büyük bir paya sahip olan Mercedes, ailesine bir yeni üyesini daha ekledi. AMG GT 4-Kapı Coupe modelini Türkiye'de satışa sundu! Güncel fiyat listesini ve özellikleri görünce şok olacaksınız. İşte AMG GT 4-Kapı Coupe hakkında merak edilenler...



Mercedes, Türkiye'de en çok ilgi gören otomobil markalarından bir tanesi. Otomobil, lüks ve modern tasarımları sayesinde sınıfındaki bütün modellerinden daha çok dikkat çekiyor. Otomobil markası Mercedes-Benz, en son üretimini gerçekleştirdiği AMG GT 4-Kapı Coupe modelini, Türkiye'de otomobil severlerin beğenisine sundu.

Mercedes-AMG GT 4-Kapı Coupe Türkiye de! Resmen belli oldu! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Otomobilin fiyatının çok pahalı olması, taşıdığı özellikler sebebiyle hak ettiğini gösteriyor. Ancak ülkemizde fiyatı nedeniyle alıcılarını üzecekmiş gibi duruyor.

Mercedes, bu modelinin 2021 senensinda yenilemek için satıştan kaldırmıştı. 2022 senesi ile tekrar gündeme gelen otomobil, yenilenen versiyonunda 3 farklı motor seçenekleri ve yenilenen tasarımı ile alıcılarıyla buluşuyor. Yenilenen özellikleri sayesinde  ve farklı ambiyans seçenekleri ile otomobili kendi zevkinize göre kişiselleştirebilirsiniz.

Peki Mercedes AMG GT 4-Kapı Coupe modelinin güncel fiyat listesi ve özellikleri nasıl? Sorularının cevaı haberimizde...


Geri Dön