19 / 04 / 2024

Mercedes GLC Coupé fiyatı ne kadar? İşte 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes GLC Coupé fiyatı ne kadar? İşte 24 Kasım 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz’in en yeni modellerinden biri olan 2022 model Mercedes GLC Coupé'nin kasım ayı fiyatı yayımlandı. İşte, Mercedes GLC Coupé 'nin 24 Kasım 2022 fiyat listesi…



Mercedes GLC Coupé, SUV ve Coupé'nin en iyi özelliklerini birleştiriyor. Her zamankinden daha sportif ve modern olan GLC Coupé, bakışları üzerine çekiyor. Daha geniş tamponlar, yeni egzoz çıkışı ve ilk kez seri üretim kapsamında sunulan modern ışık tasarımına sahip yüksek performanslı LED farlar ile Mercedes GLC Coupé adeta kendine hayran bırakıyor.

GLC, SUV'a özgü hakimiyeti her zamankinden daha üstün ve güçlü bir şekilde yansıtıyor; hem de kendini zorlamadan. GLC Coupé'de akıllı konfor özellikleri, etkileyici ve yeni bir kontrol konsepti ve dijital ekranlar kullanıcıları bekliyor.

Mercedes GLC Coupé fiyatı ne kadar? İşte 24 Kasım 2022 fiyat listesi

GLC Coupé, Mercedes-Benz User Experience sayesinde sadece dilinizi konuşmuyor, aynı zamanda dijital dünyayı çok iyi anlıyor. Böylelikle akıllı telefonunuzun içerikleri ve fonksiyonları GLC Coupé'ye entegre edilebiliyor. Medya ekranında etkileyici gösterim ve her zamankinden daha sezgisel bir kontrol sunuyor. 

İster trafiğin yoğun olduğu saatte ister uzun gece sürüşlerinde ister bilmediğiniz yollarda olsun, GLC Coupé tam da stresli durumlarda kullanıcıların üzerlerindeki yükü belirgin şekilde hafifletiyor. Bunun arkasında Mercedes-Benz ile her sürüşü daha güvenlikli ve benzersiz kılan bir konsept yatıyor: Mercedes-Benz Intelligent Drive (Akıllı Sürüş). 

Peki Mercedes-Benz GLC Coupé'nin teknik özellikleri neler? İşte, Mercedes-Benz GLC Coupé'nin teknik özellikleri ve 24 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön