19 / 04 / 2024

Mercedes GLC'nin zamlı fiyatı açıklandı! Mercedes GLC kaç TL? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Mercedes GLC'nin zamlı fiyatı açıklandı! Mercedes GLC kaç TL? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

Mercedes-Benz’in en yeni modellerinden biri olan GLC SUV’un ekim ayı fiyatı yayımlandı. İşte, Mercedes-Benz GLC'nin 30 Ekim 2022 fiyat listesi…



Mercedes-Benz’in en yeni modellerinden biri olan GLC SUV’un ekim ayı fiyatı belli oldu. Mercedes GLC bu ay zamlı fiyatıyla görenleri hayrete düşürdü. Yeni Mercedes-Benz GLC SUV’un ön kısmı, krom çerçeveli ve dikey çıtalı bir radyatör kaplamasından ziyade, genişliği vurgulayan doğrudan bitişik farlarla sportifliğiyle dikkat çekiyor. Merkezi olarak yerleştirilmiş Mercedes-Benz yıldızı, çarpıcı ön tasarımın tanıdık ayrıntısı dikkat çekiyor.

Mercedes GLC nin zamlı fiyatı açıklandı! Mercedes GLC kaç TL? İşte 30 Ekim 2022 fiyat listesi

İster açık ister kapalı olarak tutabileceğiniz panoramik sunroof ile etkileyici özgürlük hissini deneyimlerken, iç mekanda açık bir ambiyansın keyfini çıkarabilirisiniz. Yeni GLC SUV’un cömert sunroofu, dışarıdan bakıldığında da eşsiz bir etki bırakırken, dış mekana hafiflik ve seçkinlik katmasıyla biliniyor.

Mercedes-Benz GLC SUV aracının iki parçalı arka farları; yüksek kaliteli, üç boyutlu tam LED ışık olarak tasarlandı. Pratik iki parçalı tasarım, daha geniş bir arka kapağa ile daha büyük bir yükleme alanına yer açıyor. Öte yandan ışıkların modern ve ince tasarımı, hareketsiz dururken bile dinamizmiyle öne çıkıyor.

Peki Mercedes-Benz GLC'nin teknik özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte, Mercedes-Benz GLC'nin teknik özellikleri ve 30 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön