26 / 04 / 2024

Merit Royal Premium hizmete girdi!

Merit Royal Premium hizmete girdi!

Reha Arar, "Mayısta yüzde 100 dolulukla hizmet veriyoruz. Kuzey Kıbrıs'ın daha çok yatağa ihtiyacı var. Türkiye'den yatırımcıları buraya çağırıyorum" diye konuştu. Merit Turizm, son oteli Merit Roval Premium'u hizmete soktu...



Mayısta otelde yer kalmayınca yatırımcıyı Kıbrıs'a davet etti 


Reha Arar, "Mayısta yüzde 100 dolulukla hizmet veriyoruz. Kuzey Kıbrıs'ın daha çok yatağa ihtiyacı var. Türkiye'den yatırımcıları buraya çağırıyorum" diye konuştu. 


KUZEY Kıbrıs'ın en büyük yatırını grubu olarak hizmet veren Merit Turizm, son oteli Merit Roval Premium'u hizmete soktu. Toplam 250 yatak kapasitesi olan ve Merit Roval ile Merit Royal Premium olarak iki ayrı bölümde hizmet veren Merit Roval Hotel, Kuzey Kıbrıs'ta özellikle zengin turistin turistin ağırlanmasını hedefliyor. Merit Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar, Kuzey Kıbrıs'a ilginin her geçen gün arttığını, özellikle Ortadoğulu zengin turistin Kıbrıs'ı fark ettiğini söyledi. Ürdün ve Lübnan başta olmak üzere Ortadoğu pazarında ciddi bir tanıtını faaliyeti içinde bulunduklarını belirten Reha Arar, "Ağırladığımız zengin Arap turist sayısı her geçen gün artıyor" dedi. 


Akşam Gazetesi 


Geri Dön