28 / 03 / 2024

Merkez Ankara nerede?

Merkez Ankara nerede?

Firma: Pasifik-Çiftay

Proje: Merkez Ankara

Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil olan Merkez Ankara projesinde satışlar devam ediyor. Peki Merkez Ankara nerede?



"Ankara'nın gerçek merkezinde Millet Bahçesi'ne komşu yaşayın" sloganı ile satışa çıkan  Merkez Ankara  projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle ve Pasifik-Çiftay Adi Ortaklığı ile inşa ediliyor. 

Merkez  Ankara  projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire alternatifleri yer alıyor. Projede toplam 2 bin 20 adet konut ile 1.320 adet ticari birim bulunuyor.

Merkez Ankara projesi, Türkiye için kazanç vakti kampanyasına dahil oldu. Projede kampanya kapsamında yüzde 10 peşinat ödendiğinde, 120 aya kadar yüzde 0,98 faiz oranı ile vade yapılıyor. Ayrıca banka ve kefil istenmiyor. Kampanya 31 Ekim'de sona erecek.

7/24 güvenlik ile kameralı güvenlik, açık ve kapalı otopark ile AVM'nin yer aldığı Merkez Ankara Evleri'nde okul, yürüyüş alanları,açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, futbol sahası, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, sauna, türk hamamı, fitness tesisleri yer alıyor. 

Merkez Ankara nerede?

124 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Merkez Ankara projesi, eski EGO Garajı arazisi üzerinde yükseliyor. Proje Ankara'nın Yenimahalle ilçe sınırları arasında konumlanıyor. 

Merkez Ankara konum

Merkez Ankara nerede?

Merkez Ankara adres: Hipodrom Cad. No: 9/22 Yenimahalle/Ankara


Tel: . 444 05 06
Web:  http://www.merkezankara.com.tr/


projeye sor



Geri Dön