29 / 03 / 2024

Merkez Ankara ödeme planı!

Merkez Ankara ödeme planı!

Firma: Pasifik-Çiftay

Proje: Merkez Ankara

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın üzerinde hayata geçirilen Merkez Ankara'da lansman öncesi kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Merkez Ankara ödeme planı...



Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklığında hayata geçirilen  Merkez Ankara   projesi 124 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesiyle inşa ediliyor. 

4.2 milyar hasılatla yükselen Merkez  Ankara  projesi eski EGO Garajı’nın yerinde yükseliyor. 17 blok olarak tasarlanan projede konut, ofis, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonları bulunuyor. 

Merkez Ankara ödeme planı!
Merkez Ankara ödeme planı kapsamında yüzde 10 peşinat ve yüzde 0,98 faiz oranı ile bankasız-kefilsiz 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede lansman öncesi fırsatlarla daire sahibi olunabiliyor. 

Merkez Ankara ödeme planı!

2.020 konut ve 1.320 ticari üniteden meydana gelen Merkez Ankara projesinde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Merkez Ankara projesi Millet Bahçesi’ne komşu konumda yükseliyor. 

Projede; açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, AVM, okul, yürüyüş alanları, sauna, türk hamamı, fitness tesisleri, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu, futbol sahası, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, kapalı otopark, açık otopark gibi çeşitli sosyal donatılar bulunuyor. 

Merkez Ankara iletişim:
Tel: . 444 05 06
Web:  http://www.merkezankara.com.tr/


projeye sor



Geri Dön