26 / 04 / 2024

Mersin Leman Kültür'de sular durulmuyor!

Mersin Leman Kültür'de sular durulmuyor!

Mersin'de Adnan Menderes Bulvarı üzeri Marina karşısında yer alan Leman Kültür'de sular durulmuyor. İşyerinin ön tarafında bulunan bahçe, kamuya ait olduğu gerekçesiyle 10 Eylül tarihinde yıkıldı.



Belediye ekipleri projeye uygun olarak iş yerinin önüne yürüyüş yolu yaptı, yeşil alan olarak belirlenen bölgenin etrafını ise çitlerle çevirdi. Tekrar gelen belediye ekipleri, projede bir değişiklik olduğunu ve yürüyüş yolunun iptal edileceğini bildirdi. Yaşanan yıkım ve proje karmaşasından Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Haluk Tunçsu'yu sorumlu tutan işyeri ortakları, "İşletmenizi Mersin'de istemiyoruz. Kapatın, gidin' desinler biz de kapımıza kilidi vurup gidelim" diyor. 


HUSUMET BESLENİYOR 

Yaşanan bu kargaşadan rahatsız olan işyeri sahipleri, düzenledikleri basın toplantısında Büyükşehir Belediyesi'ne seslendi. Projeye uygun olarak yapılan yürüyüş yolunun yıkılmasıyla kamu malının zarar göreceğine dikkat çeken işyeri ortaklarından Bülent Dönmezler, "3 ay önce yapılan yolun kaldırılmasına anlam veremiyoruz. Belediye veya bir kişinin bize özel bir husumet beslediğini düşünüyoruz. Bizim burada iş yapmamızı istemiyorlarsa beyan etsinler. 'Sizin işletmenizi Mersin'de istemiyoruz. Kapatın, gidin' desinler, biz de kapımıza kilidi vurup gidelim" şeklinde konuştu.


Sabah Güney


Geri Dön