24 / 04 / 2024

Mersin New City Rezidans Daikin VRV’yi seçti!

Mersin New City Rezidans Daikin VRV’yi seçti!

Firma: Körükçüoğlu İnşaat

Proje: New City

Mucidi olduğu VRV sistemler ile gayrimenkul sektörünün seçkin projelerine konfor ve tasarrufu bir arada sunan Daikin, Mersin’de inşa edilen New City Residence’ın da iklimlendirme çözüm ortağı oldu.



New City Residence, sakinleri için Daikin Mini VRV soğutma sistemlerini seçti. İklimlendirme konusundaki geniş ürün gamı ile her ihtiyaca farklı bir çözüm sunan Daikin, VRV sistemler ile yeni yapılmakta olan konut ve ofis projelerinin iklimlendirme tercihi olmaya devam ediyor. Körükçüoğlu İnşaat tarafından, Mersin Yenişehir’ de 20.139 metrekare araziye inşa edilen  New City  de,  iklimlendirme çözüm ortağı olarak VRV sistemlerin mucidi Daikin’i seçti.

Modern yaşamın tüm taleplerine cevap verecek özelliklerle donatılmış New City Residence, 4+1 300 metrekarelik 86 daireden oluşuyor. Sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını düşünerek planlanan New City Residence, sahip olduğu pek çok sosyal ve teknolojik donatı ile dikkat çekiyor. Yeşil alanlardan yürüyüş parkuruna, spor alanlarından çocuk oyun alanlarına, her daireye özel kapalı otoparktan katlar arası ses izolasyonuna kadar detayların düşünüldüğü New City Residence’ta merkezi soğutma sistemi olarak da Daikin Mini VRV yer alıyor. 


SİSTEM İLE MÜKEMMEL KONFOR

Dairelerin içinde özel tasarım ürünlerin kullanıldığı projede, Daikin’in özellikle konut, ofis ve otel projelerinde en çok uygulanan modeli; konfor ve ses seviyeleri avantajı ile FXDQ gizli tip iç ünite tercih edildi. Yüksekliği 200 mm. olan iç ünite cihazlarının standart olarak drenaj pompasına sahip olması sayesinde oda tavan yükseklikleri korundu. Ayrıca kolay montaj imkânı ile estetik bir uygulamanın yapıldığı projede yer tasarrufu da sağlandı. Her daireye bağımsız uygulanan ve altı kat özel alaşımlı kondenser finleri bulunan Daikin Mini VRV sistem dış üniteler, uzun ömürlü kullanım olanağına sahip olması ile de fark yaratıyor. 

Daikin Mini VRV sistemler, yüksek verimlilik ve düşük enerji maliyeti ile kullanıcı dostu çözümler sunarak, kullanıldığı projelere değer katıyor. E-bridge devresi ile kondenserde sıvı soğutucu akışkanın birikmesinin önlendiği New City Residence projesinde de, tüm koşullarda kondenser yüzeyi etkin şekilde kullanılarak daha yüksek enerji verimliliği sağlanıyor.


ŞIK, ÇEVRECİ VE SESSİZ BİR ÇÖZÜM

Daikin Mini VRV dış üniteleri, inverter teknolojisi sayesinde ihtiyaç olan kapasite kadar çalışabiliyor. Otomatik soğutucu akışkan şarjı fonksiyonu ve bakır borulama mesafesinin kısa tutulması sayesinde ilave edilmesi gereken gaz miktarını otomatik hesaplayan Mini VRV, sistem performansını garanti ediyor. Böylece yüksek performans ve yüksek verimlilik oranlarında çalışan cihaz, düşük gaz salınımı ile de çevreci bir çözüm sağlıyor.

Sadece proje aşamasında değil, satış sonrası hizmetleri ile kullanım aşamasında da güven ve konfor sunan Daikin, New City Residence’ın yanı sıra MaslakNo/1, Ormanada, Koru Florya, Evora İstanbul, Paladyum Beytepe, Rönesans Tower gibi pek çok seçkin gayrimenkul projesinin iklimlendirmesini gerçekleştiriyor. 


projeye sor



Geri Dön