26 / 04 / 2024

Mert İnşaat Başak Vadi Konutları ödeme planı! Ağustos'ta teslim!

Mert İnşaat Başak Vadi Konutları ödeme planı! Ağustos'ta teslim!

Firma: Mert İnşaat

Proje: Başak Vadi Konutları

Mert İnşaat Başak Vadi Konutları ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Bu yılın Ağustos ayında teslim edilecek olan Başak Vadi Konutları projesinde 90 konut yer alıyor...




3 blok olarak inşa ediliyor olan  Başak Vadi Konutları  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde hayata geçiriliyor. Başakşehir Başak Vadi Konutları projesi  Mert İnşaat  tarafından yükseliyor.


Mert İnşaat Başak Vadi Konutları ödeme planı öncesinde projeden bahsedelim. Başak Vadi Konutları Başakşehir projesinde bloklar 10 ve 11 katlı olarak tasarlandı. Başak Vadi Konutları projesi 17 bin metrekare inşaat alanına sahip.


Başakşehir Başak Vadi Konutları projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri sunuluyor. Başak Vadi Konutları projesinde konutların teslimleri 2014 yılı Ağustos ayında yapılıyor.



Mert İnşaat Başak Vadi Konutları ödeme planı!


Mert İnşaat Başak Vadi Konutları ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanılarak taksitli ödemeler yapılıyor. Başak Vadi Konutları projesinde konutların alanları 123 metrekare ile 130 metrekare arasında belirlendi.


90 adet konuttan meydana gelen Başak Vadi Konutları Başakşehir projesi 6 bin 600 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Başak Vadi Konutları projesinin tanıtım ofisi ile 0212 665 61 53 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz.



Telefon: 0212 665 61 53 

Web Adresi: http://basakvadikonutlari.com


projeye sor



Geri Dön