25 / 04 / 2024

Merve Özde Erdem kimdir?

Merve Özde Erdem kimdir?

Mimar Merve Özde Erdem kimdir? Merve Özde Erdem bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Özde Erdem, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?



Merve Özde Erdem kimdir?

Merve Özde Erdem,  Ankara  Özel Tevfik Fikret Lisesinden mezun olduktan sonra yükseköğrenimini 2007 yılında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde tamamlamıştır. 


Meslek hayatı boyunca yurtiçi ve yurtdışında birçok farklı sektörden iç mimari projelerin tasarım, projelendirme, yönetim ve uygulamalarında deneyim kazanan Merve Özde ERDEM, iç mimari projelere ek olarak ürün tasarımı ile ilgilenmektedir. Üniversiteden mezun olduktan hemen sonra Ankara'da faaliyet gösteren sektörün öncüsü bir şirkette iç mimar olarak çalışmaya başlamıştır. 


2013 yılına kadar bu firmada proje koordinatörü ve yöneticisi olarak görev almıştır. 2013 yılında m2o Mimarlık ve Tasarım firmasını kurmuş olup çalışmalarını burada aktif olarak sürdürmektedir. 


Mükemmeliyetçi kişiliğini tasarladığı mekanlara da yansıtmakta olup; sadelik, şıklık, estetik ve fonksiyonellik gibi unsurları ideal biçimde dengeleyerek istek ve ihtiyaçlara her zaman en iyi görsel ve mekânsal çözümleri üretmeyi kendisine ilke edinmiştir. 

Bütçe ve iş programlama konularındaki tecrübesi sayesinde yatırımları optimum bütçe ile en iyi sonuçlara ulaştırmak başlıca hedefidir








Geri Dön